|
Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 2.4.2018 Velky nepreberny vyber stromku keru a dalsich produktu max spokojen doporucuji osobni nakup jinak vam poslou na dobirku co nemuzou prodat je to moje... celý příspěvek > |
 |
Co robit aby som mal konecne normalnu cibulu, 31.3.2018 Ja pestuji cibuli podle casopisu receptar uz 10roku v unoru koupim sazecku kterou dam do misky a ulozim do teple misnosti ja ji davam k blizkosti plynovemu topeni ona mirne zmekne a to je dobre je to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zmlazení slivoně, 31.3.2018 Nechci zakladat nove tema chci se zeptat jak zastrihnout ted v breznu nasazene nove slivone dekuji vasek |
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 18.3.2018 Stredni morava nadmorska vyska asi 320 m |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 17.3.2018 Ano mate pravdu neuvedomil jsem si ze je hodne zacatecniku kteri se zajimaji opestovani rajcat a kazda rada je jim dobra proto se omlouvam panu Milanovi i ostatnim kterym se to dotklo nemyslel jsem to ve zlem |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 17.3.2018 Pane Milan sledoval jsem vase prispevky leden unor nebudu se k tomu vyjadrovat usudek jsem si udelal sam vasi obdivovateli pan vladimir a pani E T kteri vam fandili a podporovali - jak je to dobre ze tak brzy... celý příspěvek > |
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 17.3.2018 Zdravim potrebuji poradit koupil jsem 4 odrůdy svestek Hanita Valijevka Toptase a Valor 3 odrůdy nasadim na zahradu vic uz mi tam nevejde neni misto a jednu chci nasadit do dvora, a proto se ptam, ktera odruda je nejvic samosprasna ve dvore ani v... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2018, 12.3.2018 Neskutecne mnozstvi chili co pestujete nedovedu si to predstavit a taky poprve cetl takove kvantum a to je mi 60 roku |
 |
Papriky 2018, 11.3.2018 Ano mate pravdu jdou do kvetu urcite ma osvetleni neco do sebe jenze ja jsem starsi rocnik za nas takove vymozenosti nebyly pestuji normalnim zpusobem za okny i tak vam preji mnoho krasnych vypestovanych paprik a... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2018, 11.3.2018 OK sazenice vypadaji na vysku 10 az 15 cm kvety jsem tam nevidel u mne kvety nasazuji pri vysce asi 30 cm u mne bez osvetleni na parapletu je vyska 10cm |
 |
|
 |
Papriky 2018, 11.3.2018 Chtelo by to foto jak se rika 1 x videt nez 10x slyset |
 |
Odvažování postřiků - rady, 9.3.2018 Ja to delam velice jednoduse sacek kuprikolu ktery ma obsah 40g vysypu na noviny a rozdelim je na ctyri stejne hromadky to jest 4x 10g ty pak nasypu do sklenicek od leku nebo kombinuji podle... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2018, 5.3.2018 Bohuzel rajce ORFEU F 1 v nabidce v AEV -VS neni |
 |
Paprika Rodrigo, 4.3.2018  1. února jsem vysadil papriky. Za 9 dní byly venku, protože byl mráz tak jsem nemohl spíš pykýrovat. Zítra začnu přesazovat do kelímku, protože už bude lepší počasí. |
 |
Určení rostliny, 22.2.2018 Ja bych rekl ze je to Dracena na jare uriznout vrsek dat do sklenice s vodou zakorenit |
 |