|
Uhorky na kvašáky, 27.4.2018 Ja pouzivam na kvasaky odrudy s hrubym povrchem ne ty hlatke |
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 24.4.2018 bohuzel nerozumi vasemu prispevku jednou mate foto z bulharska jiny od nas z cech |
 |
|
 |
Maliny, 22.4.2018 Ja bych radil zmenit zahon 10x10 m neni idealni rozmer k vuli pleti idealni je 10 nebo 15 m x 2m aby bylo mozno vyplet z kazde strany pohnojit celerit siran... celý příspěvek > |
 |
Rajčata a papriky, 22.4.2018 Nevim jakou mate nadmorskou vysku u nas na stredni morave nadmorska vyska 280 m jeste jsem nevidel ze by u nas v 21 hod zacalo mrznout kdyz tak kolem 2hod rano do 7... celý příspěvek > |
 |
Rajčata a papriky, 22.4.2018 Urcite to bude lepsi ochrana nez zadna nebo je lepsi rajcata a papriky nechat v kelimkach jeste 3 tydny kdyz jsou tak vysoke kyblama prikryvam begonie ve venkovnich misach a nove sazenice... celý příspěvek > |
 |
Rajčata a papriky, 22.4.2018 Urcite vysadit a necekat do 15 kvetna a kdyby nahodou prisly mraziky tak priklopit kyblama |
 |
Broskev ve vodě, 17.4.2018 To je prece jasne broskev je jak vrba potrebuje vodu |
 |
Klejotok mladé třešně, 17.4.2018 Neco podobneho jsem mel taky tresen nebo broskev zacala klejovatet ze stareho casopisu ktery je stary 40 roku jsem vycetl kleotok odstranit pri vlhkem pocasi ocelovym... celý příspěvek > |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.4.2018 Nevadi ze jste ztratil internetove spojeni precetl jsem si jine zajimave prispevky ze mate problemy s rajcatama tomu neverim paprika balkonovka urcite je dobra a... celý příspěvek > |
 |
Papriky - nemoc, 13.4.2018 Ja to mam to same je to od ostreho slunce unor brezen velmi niska nebo zadna inteznita slunce zacatek dubna velmi ostre slunce listky ktere byli pri oknu byly spalene ... celý příspěvek > |
 |
|
 |
IBC kontejner na vodu na zahradě, 13.4.2018 Ja preferuji sudy dobre se po sezone vycisti dobre se nabira voda do konve u IBC se musim hrbit cekat nez se napusti konev u sudu mate nekoliv moznosti ... celý příspěvek > |
 |
IBC kontejner na vodu na zahradě, 11.4.2018 Do peti sudu se taky vejde 1000 l vody jak rikate ze sudu se dobre nabira konev vyjde to na stejne penize |
 |
IBC kontejner na vodu na zahradě, 11.4.2018 Duvod proc je lepsi nez plastove ci kovove sudy |
 |
Kompostér, 11.4.2018 Komposter by nemel byt na betonu mel by byt posazen na zemi duvod aby se zizaly mohly dostat do materialu ktery je v komposteru listi trava a podobne |
 |
Paprika Rodrigo, 8.4.2018  Papriky připravené k sázení do foliáku, které budu sadit příští týden. |
 |