|
Sousedův břečťan, 30.8.2018 A jste si si jist, že soused není neslyšící, he? No, třeba ale čeká na dobu vege. klidu, že *** Soused je ale povinnen umožnit vám přístup na svůj pozemek při údržbě vašeho majetku... Navíc, máte právo oholit rostlinu co se k vám hrne přes... celý příspěvek > |
 |
Oprava plastového sudu, 1.8.2018 No, já se kdysi docela slušně živil svařováním plastů (autoolasty, motokapotáže, motopily, sekačky. Opravu plastového nábytku by už málokdo zaplatil) I sudy jsem párkrát dělal... Záleží na materiálu: za svár PP bych dal ruku do roztavené pryskyřice... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Špendlíky, 20.7.2018 Jen s mírnou nadsázkou si dovoluji tvrdit, že není lepšího džemu, zavařeniny (víme wcg, ale marmeládou to z podstaty použitých surovin nemá býti nazýváno) než ze špendlíků. Škoda, že těch slupkových roliček bylo ve hmotě tak málo. A proč píši v... celý příspěvek > |
 |
Ořech zasazený příliš blízko plotu, 29.6.2018 Už to tu zaznělo - pán si možná ani neuvědomil že se dopustil něčeho, co se sousedovi nelíbí. Zkuste s ním promluvit...
No, taky tu nezaznělo, že posléze budete v právu když \"šetrně\" zlikvidujete vše co nad zemí i pod zemí poroste přes... celý příspěvek > |
 |
Kandování třešní, 22.5.2018 Já to dělám podobně jak je popsáno tady.
|
 |
Lipnická švestka, 23.4.2018 Lipnickou mám ČTVRTÝM rokem
Opět neqete... |
 |
Pravokořenné stromy, 31.10.2017 Mám takový dojem, že cosi podobného zkoušeli už ggdysi na Buchlově...
Pravda, nebyl to ovocnan, ale pokus se prý podařil |
 |
Vysadili byste si znovu Hanitu?, 17.10.2017 Rosťa snad promine
Připojím se s podobným dotazem:
Vysadili byste znovu JOJO? |
 |
Co chybí ve výživě broskvoně?, 11.10.2017 Si děláte prču, ale mě málem jeblo |
 |
Ostružiník Navaho, 12.9.2017 "...síla je odpovídající ploše průřezu 2 mm2"
2 mm2? Hmmm... |
 |
|
 |
Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 11.9.2017 No, já v krbu topím kvůli něčemu jinému než pro dřevěné uhlí Občas vyberu pouze čistý popel...
Škoda, že zde téma nebylo o den dříve... V sobotu jsem spálil vlečku topolového klestí a nezbylo po něm ani zbla; dřevo shořelo do mrtě a popel... celý příspěvek > |
 |
Vinic ako zivy plot, 10.9.2017 Nakonec jsem to vyřešil Šalamounsky: na vinohradnické sloupky jsem natáhl z venkovní strany lesní pletivo |
 |
Lze napravit nepovedené kyselé uzené?, 3.9.2017 Dopadl jsem podobně!
Naschvál kvůli čabajkám jsem postavil udírnu a vyrobil DYMOGENERATOR; dokonce pro zvýšení účinku jsem udělal i ejektor. Fungovalo to perfektně... Dehtem bych mohl napouštět pražce a kvůli kouři jsem hlásil na hasičárnu, že... celý příspěvek > |
 |
Popenec v trávníku, 18.8.2017 Popenec (uponka) je výborný do velikonoční hlavičky, já ho nejraději v bílé uzené polévce |
 |
Lipnická švestka, 22.7.2017 Lipnickou mám také třetím rokem. 7ks na dvou stanovištích. Všechny se chytly, přírustky podobné jako ja jiných trnkách. No, akorát habitus se mi moc nelíbí... |
 |