|
Benzinová sekačka neseká dobře, 11.9.2017 pri 5-6cm tráve ten rozdiel je vidno ale dramatický rozdiel vzniká pri 2-4cm kosení.
Mohol by som tu písať moje dohady že prečo je to tak ale odporúčam vyskúšať.Potom to bude jasné. |
 |
Používáte drtič?, 10.9.2017 Prídete na to že kúpiť stroj tejto kvality nemá zmysel a kúpite niečo poriadne. |
 |
|
 |
Používáte drtič?, 9.9.2017 Samozrejme že má. |
 |
Benzinová sekačka neseká dobře, 9.9.2017 Mám kosačky.Vlastné asi 4.Mám aj traktor. No a za roky servisu som kosil z x kosačkami.No a to x znamená minimálne stovky.Máme 10árový dvor kde kosy skúšame po servise.Mno a verte mi je rozdiel v kvalite kosenia tej alebo onej kosačky.Nie vždy je... celý příspěvek > |
 |
Používáte drtič?, 9.9.2017  Mám dotaz.Nazvali by niečo takéto miestny odborníci drť? |
 |
Benzinová sekačka neseká dobře, 7.9.2017 Návrh kosačky je alchýmia.Niekto si myslí že kosačka je len plechová alebo aká buksa na ktorej je motor.Tento motor točí nožom a kosačka je ok.
Pravda je že tu do hry vstupuje tvar noža, aerodynamická riešenie šasi, otáčky motora, prívod... celý příspěvek > |
 |
Používáte drtič?, 6.9.2017 Dobre, pokiaľ z rýchlobežného drviča ide drť a z pomalobežného štiepkovača ide štiepka je mi to jasné.Ale ako nazvať rýchlobežný drvič pokiaľ z neho ide štiepka? |
 |