|
Příspěvky uživatele - 199.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bobkový list, 15.9.2017 vavřín/bobkový list opravdu krásně voní. pokud to nevoní, je to bobkovišeň. je jedovatá ale z jednoho listu v jídle se neotrávíte, znám lidi co si to v nevědomosti trhali několik let do jídla a nic jim nebylo. Jen nechápu, proč do jídla házeli něco... celý příspěvek > |  | Co pěstovat společně s rajčaty v květináči, 20.8.2017 Mám rajčata Vilma pěstovaná ve starém okapu nastřídačku s velkolistou bazalkou, je obří a hnojení jí prospívá (vzhledově je to ten druh co se prodává v supermarketech) Pod tyčkovými rajčaty ve kbelících mám jiný druh bazalky - salátovou a tu příště... celý příspěvek > |  |
|  | Pestovanie jahod v prepravke, 20.4.2017 pán přímo v příspěvku zmiňuje názvy odrůd, má tam Albiony (stáleplodící) ty jsou velmi běžné/oblíbené v USA/kanadě.
Je třeba zmínit, že většinou pěstitelé v zámoří vždy kupují nové sazenice na jaře, sadbu velmi hnojí pro vysokou úrodu a na podzim... celý příspěvek > |  | Jahodníky do truhlíků na terasu, 19.4.2017  1.10.2016 |  | Jahodníky do truhlíků na terasu, 19.4.2017  Dobrý den, pěstuji v truhlících stáleplodící už 15 let, nejlepší odrůda se asi pozná až poté co to vyzkoušíte ve Vašich podmínkách, mě se např. velmi líbí odrůda Albion.
Neuděláte chybu s žádnými stáleplodícími jahodami, které jsou nepřevislé,... celý příspěvek > |  | Rajčata ve stavebních vědrech, 9.4.2017 dobrý den, už 10 let pěstuju rajčata ve starých kbelících, nepoužívám ale stavební a to úplně jednoduše kvůli jejich černé barvě, protože je mám venku u domu pod střechou, skoro 90% závislé na zálivce - přišlo mi že dochází k přehřívání kořenů a... celý příspěvek > |  | Ačokča, 9.4.2017 můžete přímo do země koncem dubna, nebo předpěstovat od poloviny března v závislosti na místě (až metrová liana)
výhodou předpěstování je že předpěstovaná sazenice začne dříve plodit nevýhodou náchylnost k polámání při přesazení a slabší a... celý příspěvek > |  | Chilli papricky (koupeno Lidl), 31.7.2016 lidl pry prodava vetsinou odrudu acapulco purple. |  |
 |
|
|
|