|
Příspěvky uživatele - 67.66
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vychovny rez tresne, 6.4.2017 Když stromku necháte terminál a 3-4 ramena a jinak ho nebudete řezat, tak to bude taky dobře. Kombinace Burlat - ptačka je natolik bujná, že podporu růstu řezem obvykle nepotřebuje,. | | Ako ostrihat tuto jablon?, 3.4.2017 Škoda, že místo pěkných, slušných, laskavých a prosebných slov nenapíšete víc o tom stromku. Co je to za odrůdu, na jaké podnoži roste a jak je vlastně velký - stačí vzdálenost od země k nejnižší větvi. Takhle mi to připadá, že kmínek sahá sotva po... celý příspěvek > | |
| | Kdy odříznout větve vyrůstající z kmínku u země?, 3.4.2017 Jistěže, odříznutím planých výmladků nadvakrát nic nepokazíte. Ale já si myslím, že pravý kmínek je o hodně silnější než ty plané, tudíž s hojením nebude problém. Podle zákona apikální dominance bude většina živin investována do horních partií... celý příspěvek > | | Ako ostrihat tuto ceresnu?, 3.4.2017 Čaho chcete řezem docílit? Je strom příliš veliký? Příliš mnoho plodí nebo vůbec neplodí? Překáží v práci, při sečení trávy, sezení pod stromem? Koruna je tak hustá, že se do ní nelze dostat?
Tomu přizpůsobte řez a udělejte ho při sklizni.... celý příspěvek > | | Kroucená vrba, 3.4.2017 Docílit lze všeho. Můžete ponechat jen jeden výhon jako kmen a ten pak nechat rozvětvit až v určité výšce. Musíte ovšem počítat, že i kmen bude poněkud kroucený a od kořenů budou vyrážet další pruty.
Druhou možností je... celý příspěvek > | | Totálne neškodný herbicíd, 2.4.2017 Krásné to je, ale je to taky o prioritách. Slouží-li zahrada - a myslím v dobrém - coby manufaktura na ovoce, pak ji pan Vlastimil dotáhnul k dokonalosti. Kdo chce mít mít zahradu i k zábavě, odpočinku, k posezení s přáteli, k dětským hrám, jako... celý příspěvek > | | Odstranění pařezu, 30.3.2017 Většina pařezů je následek kácení stromu těsně nad zemí. Problém při vytahování strojem je mít za co pařez zachytit. Pokud ho tedy nechcete vybagrovat i s okolní zeminou.. | | Nenáročné jabloně, 29.3.2017 Florina moc nová není, pár desítek let tu je. Nenáročná příliš není, naopak vyžaduje teplejší polohu a delší vegetační dobu. O poloze však nepíšete nic. Jílovitá půda je příliš široký pojem. V jílu se nedaří ničemu, k trochu těžší půdě s vyšším... celý příspěvek > | | Jak říznout špatně rostlou třešeň, 28.3.2017 Já bych si tipnul termín výsadby na podzim 2014
Pokud by se sázela na podzim 2015, byla by v podstatě jednoletá - rostla jen jednu sezónu - 2016. | | Choroba na rybízu, 23.3.2017 Co vás to napadlo? Asi Terčovka zední. | |
| | Jablko Karmen, 21.3.2017 Potěší, i když čas se zastavit nedá. Původně jsem měl 2 stromy, pak jeden, teď už jen větev. Ale tu si chráním,. | | Odroda ribezli na vino, 21.3.2017 Možná neobsahuje řepný nýbrž třtinový cukr, což je ale v podstatě to stejné. | | Odroda ribezli na vino, 20.3.2017 No, možná v hlavním nebo krajském městě nějaký specializovaný obchod mít budou, ale v běžné síti jsem viděl jen višňové z Lednice - ze školních sadů Mendlovy univ. a musím přiznat, že dobré. Přesto zůstanu věrný viné révě a nápojům vyrobených těmi,... celý příspěvek > | | Odroda ribezli na vino, 20.3.2017 Mezi bílými rybízy mi nejsladší - a tedy snad nejvhodnější - připadá odrůda Jantar.
Z mého pohledu rybízová vína víc žádaná nejsou. V dobách studií byl rybízák, ať už domácí, či koupený, nejlepším přítelem člověka. Dnešní... celý příspěvek > | | Řez mladé višně, 20.3.2017 Podle mě je stromek višně o rok starší než uvádíte. Jednu sezónu již rostl. | |
|
|
|
|