Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vychovny rez tresne, 6.4.2017
Když stromku necháte terminál a 3-4 ramena a jinak ho nebudete řezat, tak to bude taky dobře. Kombinace Burlat - ptačka je natolik bujná, že podporu růstu řezem obvykle nepotřebuje,.
Ako ostrihat tuto jablon?, 3.4.2017
Škoda, že místo pěkných, slušných, laskavých a prosebných slov nenapíšete víc o tom stromku. Co je to za odrůdu, na jaké podnoži roste a jak je vlastně velký - stačí vzdálenost od země k nejnižší větvi. Takhle mi to připadá, že kmínek sahá sotva po... celý příspěvek >
Kdy odříznout větve vyrůstající z kmínku u země?, 3.4.2017
Jistěže, odříznutím planých výmladků nadvakrát nic nepokazíte. Ale já si myslím, že pravý kmínek je o hodně silnější než ty plané, tudíž s hojením nebude problém. Podle zákona apikální dominance bude většina živin investována do horních partií... celý příspěvek >
Ako ostrihat tuto ceresnu?, 3.4.2017
Čaho chcete řezem docílit? Je strom příliš veliký? Příliš mnoho plodí nebo vůbec neplodí? Překáží v práci, při sečení trávy, sezení pod stromem? Koruna je tak hustá, že se do ní nelze dostat?   Tomu přizpůsobte řez a udělejte ho při sklizni.... celý příspěvek >
Kroucená vrba, 3.4.2017
   Docílit lze všeho. Můžete ponechat jen jeden výhon jako kmen a ten pak nechat rozvětvit až v určité výšce. Musíte ovšem počítat, že i kmen bude poněkud kroucený a od kořenů budou vyrážet další pruty.    Druhou možností je... celý příspěvek >
Totálne neškodný herbicíd, 2.4.2017
Krásné to je, ale je to taky o prioritách. Slouží-li zahrada - a myslím v dobrém - coby manufaktura na ovoce, pak ji pan Vlastimil dotáhnul k dokonalosti. Kdo chce mít mít zahradu i k zábavě, odpočinku, k posezení s přáteli, k dětským hrám, jako... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 30.3.2017
Většina pařezů je následek kácení stromu těsně nad zemí. Problém při vytahování strojem je mít za co pařez zachytit. Pokud ho tedy nechcete vybagrovat i s okolní zeminou..
Nenáročné jabloně, 29.3.2017
Florina moc nová není, pár desítek let tu je. Nenáročná příliš není, naopak vyžaduje teplejší polohu a delší vegetační dobu. O poloze však nepíšete nic. Jílovitá půda je příliš široký pojem. V jílu se nedaří ničemu, k trochu těžší půdě s vyšším... celý příspěvek >
Jak říznout špatně rostlou třešeň, 28.3.2017
Já bych si tipnul termín výsadby na podzim 2014    Pokud by se sázela na podzim 2015, byla by v podstatě jednoletá - rostla jen jednu sezónu - 2016.
Choroba na rybízu, 23.3.2017
Co vás to napadlo? Asi Terčovka zední. 
Jablko Karmen, 21.3.2017
Potěší, i když čas se zastavit nedá. Původně jsem měl 2 stromy, pak jeden, teď už jen větev. Ale tu si chráním,.
Odroda ribezli na vino, 21.3.2017
Možná neobsahuje řepný nýbrž třtinový cukr, což je ale v podstatě to stejné.
Odroda ribezli na vino, 20.3.2017
No, možná v hlavním nebo krajském městě nějaký specializovaný obchod mít budou, ale v běžné síti jsem viděl jen višňové z Lednice - ze školních sadů Mendlovy univ. a musím přiznat, že dobré. Přesto zůstanu věrný viné révě a nápojům vyrobených těmi,... celý příspěvek >
Odroda ribezli na vino, 20.3.2017
Mezi bílými rybízy mi nejsladší - a tedy snad nejvhodnější - připadá odrůda Jantar.     Z mého pohledu rybízová vína víc žádaná nejsou. V dobách studií byl rybízák, ať už domácí, či koupený,  nejlepším přítelem člověka. Dnešní... celý příspěvek >
Řez mladé višně, 20.3.2017
Podle mě je stromek višně o rok starší než uvádíte.  Jednu sezónu již rostl.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika