Příspěvky uživatele - 102.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré odrůdy, 11.5.2008
Na podzim jsem slíbila, že budu referovat, jak pokračují po výsadbě v růstu nové jablůňky-Malinové hornokrajské, Sudetská reneta, Jeptiška a Panenské české od p.Radima Peška z Bojkovic. Tak všechny 4 přežily zimu bez úhony, nádherně narašily a už... celý příspěvek >
rajčata kdy s nima už ven?, 11.5.2008
Určitě, mám je na záhonu cca 4 dny, před tím se ale otužovaly. Dávám je pravidelně začátkem května a nikdy újmu neutrpěly. Dokonce i předpověď počasí není špatná, tak pokud jste si je postupně navykla na venkovní podmínky, není problém je vysadit.... celý příspěvek >
Napadení jabloní, 11.5.2008
Mám dnes trochu výpadky paměti, zřejmě ze sluníčka. Provedla bych postřik Baycorem a Calypsem. Míla
Napadení jabloní, 11.5.2008
Nikdo se moc nevyjadřuje, zkusím to. U toho Goldenu mi to připadá trošku jiné, ale jabloň 1 i 2 bych sama za sebe odhadovala na padlí. Pokud jsem dobře viděla na napadeném listu i tmavou hnědavou skvrnu, vypadá to, že se ještě přidala strupovitost.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika