|
Příspěvky uživatele - 234.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 31.3.2020 To by mohlo fungovat. V knihe Ovocny strom a jeho pesteni sa pise, ze ked sa postrieka kompletne cely strom vapnom nielen kmen, tak to oddiali kvitnutie, ale nemam s tym skusenosti. |  | Broskyňa - čo s ňou?, 13.6.2018 (treba rezať podobne ako vinič, min. viac ako polovica nového dreva musí ísť každoročne dole - a nie uniformne, že sa každý výhon zakráti rovnako. Ale nechať dlhé výhony (ťažne), nejaké záložné 4-5 očkové čapy a ostatné odrezať na konárový... celý příspěvek > |  |
|  | Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 22.1.2018 Tonda JV Morava: Ďakujem pekne za odpoveď. S Lucy a Ligolom začínam, zatiaľ len prvá úroda, ale skúsenosti sú myslím podobné. Rovnako aj s Erikou - u nej som dúfal v dlhšiu skladovateľnosť, ale ďalej než do decembra to nedotiahla, bohužiaľ. Možno vo... celý příspěvek > |  | Neznámá stará výtečná podzimní odrůda jabloně, 21.10.2017 45.252: Pre Gravštýnske je typická mimoriadna vôňa plodov a tiež ich padanie zo stromu v čase zrelosti. Pridávam ešte podrobnejší pomologický popis Gravštýnskeho, možno Vám to pomôže v určení resp. vylúčení tejto odrody z okruhu "podozrivých". IH |  | Čím to, že mi zase v září a v říjnu zase kvetou jabloně?, 3.10.2017 Tými herbicídmi a pesticídmi to asi nebude. Prikladám článok ktorý sa to snaží vysvetliť (foto). IH |  | Kukuřice, 2.9.2017 Je to pomerne bežná choroba, slovenský názov je Sneť kukurice (latinsky Ustilago maydis). Informácie máte na fotke. IH |  | Red Cap, 3.8.2017  Red Cap teraz - začiatkom augusta. Mal by to byť klon Red Deliciousu s najintenzívnejšou tmavočervenou farbou. Zdá sa že aj bude (foto). Už teraz je dosť vyfarbený, kým ostatné zimné, ba i jesenné odrody sú stále odeté v zelenej, prípadne len s... celý příspěvek > |  | Benita hruška, 4.2.2017 Benita je chuťovo výborná, doporučujem.N.K. |  | Admirál, Sirius, Meteor, 19.6.2016 U mňa je to podobné. Ochranu proti chrastavitosti robím (postreky), napriek tomu sa na listoch Goldenu a Jonagoredu objavila. To sú ale senzitívne odrody na túto chorobu, takže nič nezvyčajné. Je to dané aj počasím, ktoré tento rok podporuje tlak... celý příspěvek > |  | Štíhle vřeteno hrušně, 19.6.2016  Dicolor, tvar Sky Rocket. Prepáčte, žartujem. Z fotky vidíte, že "soudruzi z NDR někde asi udělali chybu". Vzhľadom na stiesnený priestor som sa rozhodol, že Dikolorku spravím úzku a pustím ju viac hore... No, trochu mi to uletelo do neba, pri šírke... celý příspěvek > |  |
|  | Zachrana orecha zrezanim, 21.2.2016 Orech ma odhadom minimálne 30 rokov, takže bude pravokoreny, a jar síce nie je ale ide mi skor o to vhodné obdobie pre zrezanie, ci počkať na jeseň, alebo skôr v tomto období, predjarnom. Mám skúsenost, že orech ktorý som zrezal na jeseň vyhnal... celý příspěvek > |  | Kuresia, 16.8.2015 Táto odroda má údajne vynikajúcu chuť a je veľmi sladká.Má aj nejaké nedostatky? |  |
 |
|
|
|