|
Příspěvky uživatele - 100.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spirála na rajčata a okurky, 22.4.2017 Tak to jsem rád, že se pan Burda chová již trochu jinak, před lety, když jsem chtěl přijet, vybrat, zaplatit v hotovosti a odvézt nějakých 50 nebo 100ks spirál a požádal jsem o nějakou malou slevu, měl řeči, že s tím chci kšeftovat. Nechápal, že je... celý příspěvek > |  | Honda GCV 160 nejde naštartovať, 8.4.2017 38.79 Jak jste ho prosím rozhýbával, píšete, že už 3x? Já to mám za sebou zatím 1x a delší dobu jak jsem psal dobrý. Tehdy se mě to seklo na benzínu od Shell. Holt GCV160 je hodně citlivý motor a palivo je u nás hodně nekvalitní. |  |
|  | Honda GCV 160 nejde naštartovať, 7.4.2017 Po vyloučení, že neteče palivo a neskáče jiskra je jednou z možností, že se sekl ventil, zpusobuje to špatné nebo staré) palivo, nevyměněný olej, filtr). Takže pokud se necítíš tak servis, pokud ano a už jsi všechno ostatní zkontroloval tak sundat... celý příspěvek > |  | Co přivézt z Itálie?, 7.4.2017 Ten řízek si vezmi s sebou na cestu. Hlavně nedovez nazpět nějakou chorobu co nám tu pak všechno zlikviduje. |  | Rotavátor Husqvarna T300 vs Hecht 743, 25.3.2017 Optusi, špatně jsem se vyjádřil, né nožů, ale hvězdic, aby byla možná i ještě menší šířka záběru. Jinak děkuji za reakce a fotky, značkový prodejce Husqvarny nevěděl téměř nic, volal servismana, evidentně rotavátor nikdy neprodali a obrázek z ceníku... celý příspěvek > |  | Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 24.3.2017 Tak za mě určitě ne, jsem v poměrně uzavřené poloze a i když dávám v řádku 1m a mezi řádky 1,2m(pěstuji kolem 100 tyčkových rajčat) bojuji i v takovém suchém roku jako vloni s plísní, vlastně každý rok. Také praskání plodů s jejich následnou plísní... celý příspěvek > |  | Rotavátor Husqvarna T300 vs Hecht 743, 16.3.2017 Optusi děkuj za doplněné informace, pokud bych měl cestu k Dukovanům dovolil bych se včas domluvit. Ještě má to 2 nebo 4 hvězdice - šířka záběru píšeš je 30cm, je tam možnost užšího záběru? (byl jsem u prodejce Husqvarna a ten nic nevěděl) Ještě... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 16.3.2017 Tím ventilátorem foukáte směrem od okna nebo z druhé strany. Jinak rajčata i papriky maji tendenci se do sebe zamotávat. |  | Hrách - kdy nejdříve vyset?, 14.3.2017 Děkuji za odpovědi, hrách Oskar 1kg zaseji koncem týdne, hned jak se k tomu dostanu. No a jižnímu Slovensku lepší klima tiše závidím, mám tam kamaráda, tak ledacos od něho vím. Pěkný den. |  | Hrách - kdy nejdříve vyset?, 11.3.2017 Už jste někdo letos vysel hrách? Příští víkend bych chtěl provést výsev, bojím se, aby záhon moc nevyschl a pak bude hodně práce. Mám 2x0,5kg Oskar, jak jsem psal jinde byl celou zimu v nevytápěné garáži, samozřejmě, že si na několika semech... celý příspěvek > |  |
|  | Jak ostříhat kiwi?, 19.2.2017 Nemyslím si, že plnit jámu pro výsadbu arguty samotným substrátem B nebo jiným by bylo ideální, sám volím směs kompostu, zetllelého rozloženého hnoje a rašeliny, případně jen zbytek nějakého substrátu. Arguta koření poměrně mělce, takže jáma nemusí... celý příspěvek > |  | Sadba šalotky množilky, 6.2.2017 Děkuji za reakce, u nás v Hornbachu měli sadbu právě jen těch 2 šalotek, žlutou a červenou. No budu to letos muset víc hlídat. |  | Jak hluboko sázet cibuli?, 4.2.2017 Zkusím část zasadit hlouběji, pokud bude sucho mohlo by jí to prospět, pokud bude vlhko asi zhnije. Na to vytahování ptáky máte něco osvědčeného? |  | Rajčata 2017, 4.2.2017 Děkuji všem za reakce. K tomu Stupickému někdy před 30 lety jsme ho pěstovali a spokojenost (nic moc víc asi tehdy nebylo). Vrátil jsem se k němu asi před 3, 4 roky, sáček semínek ze SEMO a pokud se pamatuji myslím si, že tehdy chutnalo jinak, bylo... celý příspěvek > |  | Sadba šalotky množilky, 4.2.2017 Dobré odpoledne, je možné někde u nás sehnat sadbu kvalitnější šalotky, zabývá se tím někdo? Prodává se oficiálně pouze sadba, jedna odrůda žlutá a jedna červná (růžová), ani kvalita sadby (plíseň, seschnutí), ani chuť vypěstované nejsou nic moc. Z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|