|
Rakytník, 20.10.2016 Rakytníku jsou podobné plody hlohyne a Skalníku, taky jsem si z veřejné zeleně přinesl větvičky ale na ozdobu no a byla to hlohyne. |
 |
Jak zpracovat nezralou papriku (větší množství), 15.10.2016 Jak uvedeno výše nedopustit aby papriky byly sklízeny déle jak v půlce září.Paprika sklízená v říjnu vyjma rajčinový a snad kapie nestojí za nic. |
 |
|
 |
Která potvora mi krade boty?, 28.9.2016 Že by kuna, jsou velmi hravý, a zlomyslný. |
 |
Víčka Omnia versus Twist, 27.9.2016 Jednoznačně výhody a nevýhody říci nemohu ale s Twisty mě to připadá nějaký pohodlnější.Např.namačkat více jak 10ks už manželka nezvládne. |
 |
Víčka Omnia versus Twist, 27.9.2016 Mám určitou zásobu obojích sklenic která přesahuje už moji potřebu.A teď který zlikvidovat, asi ty Omnie? |
 |
Rozpadla se mi fólie, 26.9.2016 A taky původ folie, i když je delarovaná odolnost UV tak to asi není pravda. |
 |
Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Možná že to někde přisává vzduch, jaké máte spoje na tom sání?Zkusit to rozpojit u armatury na nádobě abyto šla voda rovnou z čerpadla a zjisti zda voda není se vzduchem a zaroveň palcem ucpat poznáte zda to dává tlak.Ta armatura na nádobě někdy... celý příspěvek > |
 |
Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Tak čerpadlo saje ale dává menší tlak, tzn že tlakový spínač nevypne a čerpadlo mele naprázdno na nižším tlaku?O kolik? |
 |
Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Ten Váš text je jak z překladače, máte vodu i v sacím potrubí nebo jen v čerpadle?Jak jste to rozpojil mohl tam vzniknou vzduch.pytel. |
 |
Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Máte čerpadlo zavodněný a koš drží? |
 |
|
 |
Monilioza - postřik, 4.9.2016 No ono to zřejmě začíná tím že na zelených plodech se objevují malinké slzy jako kleotoku asi od pilatky.Červivých plodů moc není.Je to asi poranění plodů a následně jak jsou v trsech tak celý trs.Kde tedy začít? |
 |
Tlak domaci vodarny pro zavlazovani, 4.9.2016 Evidentně snížená sací schopnost čerpadla, hledat příčinu. |
 |
Monilioza - postřik, 3.9.2016 Jaké máte zkušenosti s postřikem proti moniliose na švestkách?Mám 10ti leté Jojo a každoročně plody zdecimuje monilioza. |
 |
Řez broskvoní, 30.8.2016 Má vůbec význam dělat srpnový řez zvláště u starších stromů? |
 |
Kde sehnat dafnie, 16.8.2016 Dafnie se chytaly ve stojaté vodě v takových rybníčkach v lukách.Postupně ubýval jejich výskyt.Stal se z nich výhodný artikl pro akvaristy.Dafnie opravdu čistí vodu neboť tyto rybníčky bývaly křišťávě čisté.V normálním rybníku jí těžko najdete prože... celý příspěvek > |
 |