|
Kopr, 26.8.2017 Vyroste, ale podzimní už nema to správný aroma. |
 |
Zkalená voda v bazénu, 15.8.2017 Bylo by dobre vedet co tomu zakalu predchazelo. |
 |
|
 |
Hliníkový žebřík z Mounfieldu?, 9.8.2017 Měl jsem pujceny tento zebrik,15 pricek a sam jsem postavil jen štafle, cely zebrik pouze ve dvou lidech |
 |
Hliníkový žebřík z Mounfieldu?, 8.8.2017 Tyhle lacine žebříky jsou ze slabsich profilů a pokud se rozbali na celou delku tak se nepříjemně houpou. |
 |
Proč se nevytváří na kapustě růžičky, 3.8.2017 Me se tvori vzdy az v září. |
 |
Modrá skalice ano či ne?, 2.8.2017 Polivkovou lžíci na 10m3. |
 |
Teplota ve skleníku během tropických dnů, 31.7.2017 A co roseni? |
 |
Slimáci, 28.7.2017 Nejak nechapu ty rady ze slimaky vysbiraji kachny, protoze slimaci vylezaji v noci a pres den jsou dokonale zalezli. |
 |
Síran hlinitý - vločkovač, 28.7.2017 Ještě jste neuvedli jaky je ph, pouziti kyseliny, skalice,a vlockovace tak tohle všechno snižuje ph a to dost radikálně no pokud ma bazen 3,8 m3😂 |
 |
Zmrzla mi broskvoň?, 21.7.2017 Když opadaly listy tak asi stromek uschnul, mrazem to nebude. |
 |
|
 |
Hnojivo Slepičince, 27.5.2017 Hlavně je třeba u rajcat vcas přestat aby to nebylo cítit z plodů. |
 |
Název skalničky?, 8.5.2017  Přidám se s těmito květinkami jak se jmenuji a hlavně jak a kdy je namnožit? |
 |
Kopřivová jicha, 7.5.2017 Moje zkušenost s kopřivovou jichou je že to akorát pěkně smrdi. |
 |
Co s tulipány, 6.5.2017 Co s tulipány po odkvětu, ostříhat u země nebo nechat zaschnout a pak ostříhat.Vyndavat je nebudu ale chci co nejdřív vysadit letničky aby záhon byl brzo zase dekorativní. |
 |
Kana/dosna, 5.5.2017 Že prodají jinou odrůdu je úplně běžný, hlavně pokud jde o květ. Už se mě to stálo dvakrát. Někdo je spokojený i s těmi listy.Vetsinou prodávají ty drobnokvete, hlavně pokud to koupíte v nějakém marketu. |
 |