|
Cena bazénu, 21.1.2016 No kolik by stál bazén si spočítáte podle cen a stavební práce budou asi taky rozdílné.Záleží co všechno budete chtít.Třeba kopat ručně je lacinější, ale pomalu je to sebevražda.Potom beton pod bazén a okolo.Další je technologie.Zase může bejt... celý příspěvek > |
|
Piskova Filtrace, 21.1.2016 Čerpadlo je dobrý, ale ta nádoba na písek je dost nešťastně řešená.Já jsem jí taky měl, ale raději jsem jí vyměnil za jinou. |
|
|
|
Ohřev bazenu, 16.1.2016 No ale ty malé hračky budou k ničemu, bohužel.Stojany jsem si udělal sám a dal je na střechu garáže.Stojany na dva panely jsem pořídil za 400,-. |
|
Ohřev bazenu, 16.1.2016 Já je kupoval v akci za víc jak poloviční cenu. |
|
Ohřev bazenu, 16.1.2016 No moc to neni jelikož míváme první koupání už v dubnu.Jinak třeba já jsem si k tomu udělal automatickou regulaci a ta připojuje soláry podle teploty vody v bazénu a teploty vody v solárech.Jinak potom už jenom koupit TČ jsou nyní v akci. |
|
Ohřev bazenu, 14.1.2016 Aspoň 3 kusy solárních panelů 3,6 m2 a nějakou automatiku.,pro bazén 14 m3.
|
|
Dnová výpusť a vypúšťanie bazéna, 5.1.2016 Já to mám všechno na PE 32 hadice a PPS tvarovky.Všechno jsem se snažil zaizolovat Mirolem 10 mm.Já mám automatické dopouštění vody do bazénu přímo u filtrace.Jinak vysavač se zapojuje do skimeru, ale můžete udělat odbočku před filtrací.To... celý příspěvek > |
|
Dnová výpusť a vypúšťanie bazéna, 4.1.2016 Tak to vemu popořádku.Já mám dvě dnové výpusti.Tu druhou mám připojenou k dalšímu čerpadlu na chrlič.Jinak ventily přepínám dole v šachtě.Neni to nepraktické protože to přepínám akorát když potřebuju vyčerpat vodu pod skimer a to je jednou za rok na... celý příspěvek > |
|
Dnová výpusť a vypúšťanie bazéna, 3.1.2016 Já mám dnovou výpusť u bazénu také a je připojená na filtraci.Celou filtrační jednotku mám nad úrovní bazénu a nemám s tím žádný problém.Jinak dnová výpusť je moc dobrá věc.Pomocí dnové výpustě vyčerpáte vodu z bazénu až na dno.Mám to připojené k... celý příspěvek > |
|
Napustit nyni bazen a vytapet tepelnym cerpadlem, kdyz neni zima?, 26.12.2015 Dneska bylo na solárech 27,3 C.Ale to bylo kolem poledne, takže jak psal kolega nade mnou, bejt jedině sponzorem ČEZu. |
|
|
|
Dá se Vousatec vypěstovat ze semen?, 12.11.2015 Díky moc. |
|
Dá se Vousatec vypěstovat ze semen?, 11.11.2015 Je možné vypěstovat vousatec ze semen nebo jenom s trsu? |
|
Co je to za strom?, 8.11.2015 Díky. |
|
Co je to za strom?, 8.11.2015 No takhle zelenou a tenkou klobásu bych teda nechtěl. |
|
Co je to za strom?, 8.11.2015 Co je toto za strom? |
|