Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cena bazénu, 21.1.2016
No kolik by stál bazén si spočítáte podle cen a stavební práce budou asi taky rozdílné.Záleží co všechno budete chtít.Třeba kopat ručně je lacinější, ale pomalu je to sebevražda.Potom beton pod bazén a okolo.Další je technologie.Zase může bejt... celý příspěvek >
Piskova Filtrace, 21.1.2016
Čerpadlo je dobrý, ale ta nádoba na písek je dost nešťastně řešená.Já jsem jí taky měl, ale raději jsem jí vyměnil za jinou.
Ohřev bazenu, 16.1.2016
No ale ty malé hračky budou k ničemu, bohužel.Stojany jsem si udělal sám a dal je na střechu garáže.Stojany na dva panely jsem pořídil za 400,-.
Ohřev bazenu, 16.1.2016
Já je kupoval v akci za víc jak poloviční cenu.
Ohřev bazenu, 16.1.2016
No moc to neni jelikož míváme první koupání už v dubnu.Jinak třeba já jsem si k tomu udělal automatickou regulaci a ta připojuje soláry podle teploty vody v bazénu a teploty vody v solárech.Jinak potom už jenom koupit TČ jsou nyní v akci.
Ohřev bazenu, 14.1.2016
Aspoň 3 kusy solárních panelů 3,6 m2 a nějakou automatiku.,pro bazén 14 m3.
Dnová výpusť a vypúšťanie bazéna, 5.1.2016
Já to mám všechno na PE 32 hadice a PPS tvarovky.Všechno jsem se snažil zaizolovat Mirolem 10 mm.Já mám automatické dopouštění vody do bazénu přímo u filtrace.Jinak vysavač se zapojuje do skimeru, ale můžete udělat odbočku před filtrací.To... celý příspěvek >
Dnová výpusť a vypúšťanie bazéna, 4.1.2016
Tak to vemu popořádku.Já mám dvě dnové výpusti.Tu druhou mám připojenou k dalšímu čerpadlu na chrlič.Jinak ventily přepínám dole v šachtě.Neni to nepraktické protože to přepínám akorát když potřebuju vyčerpat vodu pod skimer a to je jednou za rok na... celý příspěvek >
Dnová výpusť a vypúšťanie bazéna, 3.1.2016
Já mám dnovou výpusť u bazénu také a je připojená na filtraci.Celou filtrační jednotku mám nad úrovní bazénu a nemám s tím žádný problém.Jinak dnová výpusť je moc dobrá věc.Pomocí dnové výpustě vyčerpáte vodu z bazénu až na dno.Mám to připojené k... celý příspěvek >
Napustit nyni bazen a vytapet tepelnym cerpadlem, kdyz neni zima?, 26.12.2015
Dneska bylo na solárech 27,3 C.Ale to bylo kolem poledne, takže jak psal kolega nade mnou, bejt jedině sponzorem ČEZu.
Dá se Vousatec vypěstovat ze semen?, 12.11.2015
Díky moc.
Dá se Vousatec vypěstovat ze semen?, 11.11.2015
Je možné vypěstovat vousatec ze semen nebo jenom s trsu?
Co je to za strom?, 8.11.2015
Díky.
Co je to za strom?, 8.11.2015
No takhle zelenou a tenkou klobásu bych teda nechtěl.
Co je to za strom?, 8.11.2015 Obsahuje fotku
Co je toto za strom?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika