Příspěvky uživatele - 114.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zimné hrušky, 22.3.2016
Nuž, mali by sme sa asi držať viac na uzde... Ale ak už mať nejakú závislosť či "posedlost", tak radšej takúto (sú aj horšie).
Zimné hrušky, 22.3.2016
Svätá pravda, že tie hrušky človek nedokáže skonzumovať. Vždy sa to skončí rovnako - väčšinu rozdám známym, niečo ide na vypálenie a to sa tiež rozdá... Až sa to hanbím priznať, ale v záhrade mám 15 odrôd: Williamsova, Will.červená, Clappova,Boscova,... celý příspěvek >
Zimné hrušky, 21.3.2016
Vďaka za info. Ako Ste spokojný s Janou? - myslím celkove. Uvažoval som o nej, ale už nemám veľa miesta v záhrade. Do budúcnosti ale zostáva kandidátom č.1.
Zimné hrušky, 20.3.2016
Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či ešte máte teraz vo svojich pivniciach nejaké hrušky. Ak áno, tak akej odrody a v akom stave? Ja mám už len Bohemicu, aj to v "nevalnom" stave. Môžete, prosím, uviesť ako Ste na tom Vy?
Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016
Ďakujem za podporu, pán Vinšálek. To čo píšete - že nie je možné aby vždy bolo všetko podľa učebnice - je veľká pravda. A aj s tým vekom - tiež som v mladosti (a z hlúposti) napáchal na stromkoch dosť hriechov, ale s tým sa tu chváliť nebudem. Aj na... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016 Obsahuje fotku
Kazuistika 2: Som moruša čierna. Pri zasadení som bola krásny vysokokmeň, korunu som mala vo výške 2m. Ale poškodené korene, a tak kmeň vyschol. Z posledných síl som začala rašiť tesne nad miestom štepenia. Môj opatrovateľ to nevzdal a vzniklo... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016
Ešte k debate o podpníkoch a zaradení stromčeka do určitého tvaru, 2 kazuistiky vyslovene na odľahčenie a pobavenie. 1. Som Florina na M-9 (viď obrázok z jesene 2015), zasadená v r.2006. Vidno že nie som žiadna miss-ka, moje miery: výška kmienka... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika