|
Příspěvky uživatele - 114.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimné hrušky, 22.3.2016 Nuž, mali by sme sa asi držať viac na uzde... Ale ak už mať nejakú závislosť či "posedlost", tak radšej takúto (sú aj horšie). |  | Zimné hrušky, 22.3.2016 Svätá pravda, že tie hrušky človek nedokáže skonzumovať. Vždy sa to skončí rovnako - väčšinu rozdám známym, niečo ide na vypálenie a to sa tiež rozdá... Až sa to hanbím priznať, ale v záhrade mám 15 odrôd: Williamsova, Will.červená, Clappova,Boscova,... celý příspěvek > |  |
|  | Zimné hrušky, 21.3.2016 Vďaka za info. Ako Ste spokojný s Janou? - myslím celkove. Uvažoval som o nej, ale už nemám veľa miesta v záhrade. Do budúcnosti ale zostáva kandidátom č.1. |  | Zimné hrušky, 20.3.2016 Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či ešte máte teraz vo svojich pivniciach nejaké hrušky. Ak áno, tak akej odrody a v akom stave? Ja mám už len Bohemicu, aj to v "nevalnom" stave. Môžete, prosím, uviesť ako Ste na tom Vy? |  | Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016 Ďakujem za podporu, pán Vinšálek. To čo píšete - že nie je možné aby vždy bolo všetko podľa učebnice - je veľká pravda. A aj s tým vekom - tiež som v mladosti (a z hlúposti) napáchal na stromkoch dosť hriechov, ale s tým sa tu chváliť nebudem. Aj na... celý příspěvek > |  | Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016  Kazuistika 2:
Som moruša čierna. Pri zasadení som bola krásny vysokokmeň, korunu som mala vo výške 2m. Ale poškodené korene, a tak kmeň vyschol. Z posledných síl som začala rašiť tesne nad miestom štepenia. Môj opatrovateľ to nevzdal a vzniklo... celý příspěvek > |  | Opravný řez Admirálu na M9, 20.3.2016 Ešte k debate o podpníkoch a zaradení stromčeka do určitého tvaru, 2 kazuistiky vyslovene na odľahčenie a pobavenie.
1. Som Florina na M-9 (viď obrázok z jesene 2015), zasadená v r.2006. Vidno že nie som žiadna miss-ka, moje miery: výška kmienka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|