|
Příspěvky uživatele - 37.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba hrozna, 4.10.2017  Poprosím o radu, čo to môže byť a čo je potrebné urobiť, ďakujem. LH |  | Zaštepenie višne do čerešne?, 3.10.2017 Dobrý deň,
rád by som saopýtal, či je možné a s úspechom zaštepiť višňu do podpníka čerešne vyrastenej z kostky.
Máme na záhrade takú divú čerešňu a fantastickú - chutnú višňu, ktorú by sme takto radi rozmnožili.
myslíte, že by to bolo... celý příspěvek > |  |
|  | Aká choroba Hrušky?, 2.10.2017 Ešte raz pozdravujem pán Hlavatý,
trochu som hľadal na internete, čo by bolo vhodné na tú chrastavitos't a aj na hrdzu, ale tých prípravkov sú "mraky" a laikovi je trochu obtiažné sa správne zorientovať.
Prosím teda ešte o radu čo by bolo... celý příspěvek > |  | Aká choroba Hrušky?, 2.10.2017 Ďakujem veľmi pekne za radu. :o)
Hurban |  | Aká choroba Hrušky?, 29.9.2017  Dobrý deň prosím o radu,
aká je to choroba čo sa prejavuje na listoch hrušky a čo urobiť na jej likvidáciu?
Ďakujem, LH |  | Co je to za odrudu jablek, 14.9.2017 Po rozkrojení je skôr biela ako krémová, a nieje ani pod šupkou narúžovelá... je to fakt ťažké určiť :o)
Po googlení sa mi veľmi pozdáva tvarom aj farbou Parména zlatá...
Tipujem, že strom bude staršieho veku.. čo... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu jablek, 12.9.2017  Pekne pozdravujem,
dnes som obral tú druhú jabloň...pripájam obrázok plodov... pomôže s upresnením? Vďaka. |  | Granny Smith, 30.7.2017 Podĺa toho príbehu, ak si dnes kúpim v tescu jablká GS, musím ich dať na pár mesiacov do pivnice a potom budú chutiť inak ako teraz,
Lebo, to čo sme dnes kúpili a chutnali s manželkou, nám skrivilo ústa až za uši... tak ako to je? :o) |  | Co je to za odrudu jablek, 29.7.2017 Ďakujem za reakcie, dočítal som sa, že Lord Lambourne sa zbiera koncom septembra, tak sem hodím foto zo zberu. Možno to pomôže spresniť určenie odrody.
A samozrejme aj druhú jabloň.
|  | Co je to za odrudu jablek, 27.7.2017 Ďakujem páni za ochotu :o)
|  |
|  | Co je to za odrudu jablek, 27.7.2017  A ešte druhá: |  | Co je to za odrudu jablek, 27.7.2017  Dobrý deň, tiež by som sa rád opýtal, či nepoznáte náhodou tieto odrody jabĺk. Rastú na našej záhrade, ktorú sme pred nedávnom kúpili a tak nemáme o odrodách žiadne informácie. Budeme vam veľmi vďační. |  |
 |
|
|
|