|
Příspěvky uživatele - 159.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chemstop - na kmínek, ano či ne?, 4.4.2017 Mně se na mladé stromky osvědčila obyčejná široká lepicí páska lepidlem nahoru. Když přestane lepit, můžete ji vyměnit (je to rychlé, jednoduché a levné), nebo natřít Chemstopem.
Jana |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2017  Dnes jsem postříkala meruňku (Harogem) Horizonem a je fakt, že rozdíly v kvetení tam jsou. Je téměř v plném květu, ale horní větvičky jsou hodně opožděné (viz foto)...
Jana
|  |
|  | Je to jen strupovitost?, 5.8.2016 Děkuji a omlouvám se za opožděnou odpověď. Strom je asi sedm let starý, plodí dost, ale od začátku skoro všechna jablka hnila (napíchnutí hmyzem, monilióza, možná i nějaké jadřincové hniloby). Navíc se mi zdálo, že je velmi těžké... celý příspěvek > |  | Je to jen strupovitost?, 30.7.2016  Dobrý den,
je toto prosím strupovitost (Ametyst - resistent)?
Děkuji
JŠ |  | Kde seženu medvědí česnek?, 3.4.2016 Možná se pletu, ale myslím, že ne ve všech příspěvcích půjde opravdu o česnek medvědí. Často se tak nesprávně říká jiným druhům. Doporučuji vyhledat si fotku česneku medvědího a česneku podivného a porovnat je :)
J.Š. |  | Určení plevele v trávníku a jeho likvidace, 29.3.2016 Hluchavka nachová
J.Š. |  | Určení plevele v trávníku a jeho likvidace, 29.3.2016 "...Jestli je to on, je "ozimého" charakteru" příští rok by kvetl a uhynul..."
Předtím se ale vysemení...
Máme ho po loňském létě taky všude, skoro úplně vytlačil popenec, který porostl zahradu předtím. Možná příští rok zvítězí něco... celý příspěvek > |  | Poznej ptáka 2, 12.3.2016 Pěnkava jikavec
VíŠ |  |
 |
|
|
|