|
Příspěvky uživatele - 159.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co nahradí Roundup?, 23.5.2018 Samozřejmě mi masívní desikace ve velkovyrobe vadí. Hodně, ale s tím nic neudělám. Ale na zahradě to nepoužívám. Kolem rybízu stačí mulcovat trávou, případně kartonem nebo fólií. Nebo kombinace karton + tráva.
Jana |  | Polyversum na rajčata (i jinou zeleninu), 7.5.2018 Mám jen malou, ale pozitivní zkušenost s touto houbou. Loni mi vyléčila dýni napadenou padlím a moruši s hnědými fleky na listech. V obou případech stačila jedna aplikace zalivkou ke kořenům. Letos budu zkoušet dál, i na jiných rostlinách. Dám vědět... celý příspěvek > |  |
|  | Modrá vinná réva ke konzumaci, 23.4.2018 A jak vidíte odrůdu Esther?
Děkuji Jana |  | Olivovník, 3.4.2018 Souhlasím. Mám olivovníků několik, v létě na balkóně, v zimě v nevytápěném pokoji. Je tam tak 12-15 stupňů, ideální by asi bylo ještě méně. Zalévám zhruba 1x za měsíc, ale jen velmi málo. Když zapomenu, lístky se opravdu kroutí, schnou a opadávají,... celý příspěvek > |  | Co jeto za rostlina, 3.4.2018 Bobkovišeň, lehce okousaná lalokonosci...
Jana |  | Muchovník Lamarckův, 21.7.2017 Dobrý den, přidám svůj názor. Mám muchovník Lamarckův (bez dalšího určení) asi pět nebo šest let, sice ne jako živý plot, ale dva keře u plotu. Dovedu si ho představit jako moc pěkný volně rostoucí živý plot, ale je třeba počítat s větší šířkou. Dnes... celý příspěvek > |  | Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 21.7.2017 Už zmíněné maliny, ostružiny, rybíz, jahody, navíc jeřáb (Moravský sladkoplodý), muchovník (i když má padlí). Zcela bez problémů je arónie.
Jana |  | Pomoc s určením názvu pokojovek, 21.7.2017 Trandescantia, semenáč citrusu, Gasteria,?, Philodendron
Jana |  | Plevel? pomozte určit, 7.6.2017 Jirnice modrá? Moc hezká kytka...
Jana |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 8.5.2017 Poznámka se týká mého příspěvku z 31.3. Nějak se zařadila jinam...
Jana |  |
|  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 8.5.2017 Situace dnes, zhruba po 6 týdnech: Meruňka je (zatím) obalená plody, na horních, později kvetoucích větvičkách není skoro nic. V době mrazu (-3 až -4) byly krátce odkvetlé, zatímco na větší části stromu byly asi centimetrové plůdky. |  | Nekvetoucí narcisy, 1.5.2017 Nevíte někdo, proč se některá poupata narcisů, i když vypadají úplně normálně, stejně jako jiná, vůbec neotevřou, jakoby zaschnou?
Děkuji
Jana |  | Moruše, 9.4.2017 Nevíte prosím někdo, kde se dá teď koupit stromek moruše s bílými plody? Nejlépe ve středních Čechách nebo v Praze. Děkuji J. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 9.4.2017 Tak jsem nasla na jablku housenku pidi housenku. Achychouvej. A jeste mi asi ta drza housenka udelala dirky, prokousala par listecku. Mrcha jedna! Cim tedy postrikat?
Naprosto souhlasím s Daníkem. Příspěvek, na který reaguje, mě... celý příspěvek > |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 4.4.2017  Tatáž meruňka dnes, rozdíl v době kvetení je 4-5 dní. (Většina stromu "odkvetla" díky prudkému dešti opravdu rychle. Doufám, že alespoň část květů stihla být opylena.)
J. |  |
 |
|
|
|