|
Příspěvky uživatele - 128.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výroba domácího sýra, 29.5.2017 A šlo by to také k kupovaného plnotučného mléka v krabici?
|  | Hnojivo Slepičince, 27.5.2017 Ano, je to tekuté "Hoštické hnojivo Slepičince - ideální pro muškáty, rajčata, papriky, okurky" Tak nevím, jestli je to vhodné i na ty ostatní rostliny.
Není uvedeno konkrétní dávkování k jednotlivým plodinám. Jenom že dát 15 ml na 3 l... celý příspěvek > |  |
|  | Hnojivo Slepičince, 27.5.2017 Dobrý den, začala jsem pěstovat rajčata, kedlubny, ředkvičky, cukety, dýně, česnek a cibuli. A nějakéí květiny.
Můžu na všechno tohle dát hnojivo Slepičince nebo se to na některé rostliny nehodí?
|  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 19.5.2017 Teda, tak přesně tohle jsem potřebovala vědět :-). Mám sazenice rajčat na jižním okně, vysela jsem je začátkěm března a jsou z nich 60 cm vysoké špejle. Vypadají strašně. Beru si poučení pro příští rok! |  | Kvalitní postřikovač, 20.4.2017 A jak dlouho vydrží tlak v tom pístovém než musíte opět pumpovat? |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Omlouvám se, tato poznámka patřila pánovi 38176. |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Anglický trávníček být nemusí ale jeteliště se včelami být nesmí. Řeším to teď, dokud děti nosí boty a budou je nosit až do června. Váš příspěvek je - na rozdíl od ostatních pánů - úplně k ničemu. |  | Je ten kompost správně vyrobený?, 17.4.2017 Tak to je super, děkuji za vaše zkušenosti. Nechám to jak to je a kdyby něco tak tam vyvrtáme ty díry. Ono toho kompostu stejně asi moc nebude, vzhledem k tomu že ty bočnice mají tak půl metru. |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Nejste vtipný. |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Chápu tedy správně, že trávu s Bofixem teď co nejdéle nesekat a po dvou měsících raději po třech, už může na kompost? Zatám je to jen prázdná ohrádka, chtěli jsme s ním začít právě teď.
S dovolením vám napíšu přesně jak to s tím Bofixem bylo.... celý příspěvek > |  |
|  | Dicotex, 13.4.2017 Často tu čtu rady ohledně Bofixu na hubení pampelišek a spol, ale AGRO vyrábí ještě Dicotex, který má to samé použité a je levnější. Používáte ho někdo? Je stejně tak účinný jako Bofix? |  | Plamének, 10.4.2017 Dobrý den,
na podzim jsem zasadila jeden plamének a teď už roste, má asi dvacet cm. Je to taková vzpřímený stonek. Chtěla bych aby byl košatější.
Mám ho nějak zastřihnout? Nebo raději dokoupit další rostliny?
Děkuji |  | Pažitka, 26.3.2017 Tak to je zajímavé. takže to mám jasné, pažitka půjde ven, doma za oknem se s ní drbat nebudu. Díky |  | Pažitka, 25.3.2017 Světlem to nebude. Jsou v truhlíku za oknem směrem na jih. Bydlíme asi 230 mnm.
A s tou pažitkou to zkusím udělat jak píšete, jeden truhlík přezimovat, díky |  | Pažitka, 25.3.2017 A čím přihnojovat?
Mám tu hnojivo Slepičáky, Tyčinky pro balkonové květiny, Cererit s guanem pro jahody a Hnojivo na trávu s guanem. Potom ještě na orchideje a muškáty - to asi ne, že.
ne že bych tak bazíroval na pažitce, ale děcka se tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|