|
Příspěvky uživatele - 81.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez ABG 430 HB - strunová hlava, 28.5.2008 nevím co tam lejete za benzín ale výrobce doporucuje 1:50 s olejem pro vysokoobrátkový motor. Hlava stojí nová co jsem kupoval 235 Kč,- a známý mi doporucil koupit na to hlavu od stihl a je po problémech, je to super masina za ty peníze na trhu... celý příspěvek > |  | Rotační sekačka Vega S465, 28.5.2008 Já mám teda uplne jinou zkusenost a vega S465 mi uz nesmi do baráku!!!Pojezd prestal ject po 200m a motor po druhe uz nenaskocil a to nejsem zadny mrnous ze mam zatah. Vratil sem ji prodejci sice nechteli uznat reklamaci ale povedlo se, koupil sem... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký vyžínač?, 28.5.2008 Zdravim Vas mel sem podobny problem a vyresil sem ho sekackou s pojezdem a dokoupil vyzinac znacka ABG power tools, dal sem na doporuceni znameho ma od stejne znacky sekacku a krovinorez a je spokojeny zakoupil sem tedy v Makru ABG model 260E a... celý příspěvek > |  | sekačka ABG 480, 9.5.2008 já mám teda jinou zkušenost s motorem tecumseh, je sice pravda ze se mi porouchal, ale za to VARI nemohlo a taky je potom stahlo z trhu a preslo plne k HONDE, která nema konkurenci, jednání z jejich strany bylo bezchybné, na sekacku jsem dostal... celý příspěvek > |  | sekačka ABG 480, 9.5.2008 Já mám doma 430HB a riditka jsou komplet v kovu uz na tom VARI - ABG zmenu udelalo kupoval sem predloni, maka super fakt doporucuju
L. |  | sekačka ABG 480, 9.5.2008 Zdravím vsechny,
sekacku mam osobne doma, koupil jsem ji minuly rok po velmi ale velmi dukladnem zkoumaci vsemozne konkurence. Vega i hecht jsou na tom hur, nemaji upraveny nuz a saci otvor coz ABGcko ma a je to znat, soused si koupil Vegu a nadava... celý příspěvek > |  | sekačka ABG 480, 17.4.2008 Musím to malinko poupravit. Číňan vyrábí stroje, ale co se dalších úprav týče, je další záležitostí. Některé úpravy dělá výrobce, některé se řeší v centrále jen pro prodej v ČR. Tu samou sekačku jako je typ 480 můžete na jiném trhu koupit o pár... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|