Příspěvky uživatele - 71.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
žloutnutí okurek, 6.7.2006
Hnojte hydrokomplexem
žloutnutí okurek, 6.7.2006
Podle toho, jak paní popsala problém, není v nákaze houbou, jak se mylně domnívá pisatel doporučující Kuprikol, ale ve výživě rostliny, která vyživí jen určité množství plodů.
hořké okurky, 25.6.2006
Je jim zima.
minikiwi, ale se samcem, 24.6.2006
Prosím Vás, kdo pěstujete minikiwi, kolik se může sklidit na vzrostlé argutě a kolik na kolomiktě. Někteří lidé mě varují, že kolomikta má několikanásobně menší výnos než arguta. Děkuji za odpověď sem. Jiří.
minikiwi, ale se samcem, 22.6.2006
Ten pán , co rozdělil pěstitele na první ligu a divizi, na srdcaře a nezkušené, se zapoměl podepsat. Je to závistivý pan Nikdo a kalí nám tady vodu.  
Kamčatská borůvka - lonicera, 22.6.2006
Kamčatská borůvka je obchodní název lonicery kamčatské. Zaregistrovanou ochrannou známku na tento název má zahradník Chovanec z Lipníku nad Bečvou. Že to není borůvka ví každý.
Pepino Gold ano ale druhým rokem, 22.6.2006
Pěstuju Pepino Gold hodně let a ve skleníku, ale aby někdo sklidil ze sazenice koupené koncem dubna plody už začátkem července, to je pěkná pitimost. Možná začátkem srpna.
minikiwi, ale se samcem, 21.6.2006
Viděli jste tenhle příspěvek v Receptáři č. 17 ? http://www.iprima.cz/zpravodajstviasport/?460e=1610&544e=1826 ukazují tam pětimetrové přírůstky na argutě, nějak se mi tomu nechce věřit. Ale zase ten Podlaha by se přece nesnížil k nějakému... celý příspěvek >
Pozná se samička kolomikty podle listů, 21.6.2006
Koupil jsem Issai u Starkla a tvrdili, že je to samosprašné a jednodomé . Mě to vykvetlo a všechny květy byly stejné, ale asi 50 % plůdků na rostlině zůstalo. Jinak s touto orůdou nejsem moc spokojen, zcela omrzají nadzemní části. Máte někdo... celý příspěvek >
minikiwi, ale se samcem, 21.6.2006 Obsahuje fotku
Co je to ten srdcař ??? To se týká vztahu k lidem, nebo k rostlinám ?
Pozná se samička kolomikty podle listů, 17.6.2006
Sameček kolomikty má prý panašované listy. Rád bych věděl, zda může mít samička také takto zbarvené listy, nebo má  zelené. Koupil jsem párek kolomikt a obě rostliny dostaly časem panašované bílé části listů a protože ještě nekvetly, zajímá mě,... celý příspěvek >
Jenny vůbec samosprašná ve skutečnosti není, 30.4.2006
Mám Jenny přímo z Německa, samostatně vysazenou a nerodí. Druhý keř rodí , protože byla vysazena poblíž samečků, pro jiné chinensis odrůdy. O němečtí pěstitelé přiznali, že Jenny není samosprašná. Navíc je velmi náchylná na vymrznutí. Krůta
popínavka na dům, 16.2.2006
Dejte tam liánu minikiwi - aktinidia arguta a máte vystaráno na 60 let. Navíc budou i Vaši vnuci sklízet chitné ovoce a vzpomínat na dědečka.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika