Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Hecht 541SW, 1.11.2015
Já mám taky sekačku od Hechta a nemám s ní žádnej problém.Ani přes zimu nijak benzín nevypouštím z nádrže.Jen jako novou jsem si jí nechal seřídit v záručním servisu od Hechta.Neplatil jsem nic a zrovna tak jsem to udělal s motorovou pilou téže... celý příspěvek >
Ohřívání bazénu, 1.11.2015 Obsahuje fotku
A tohle řídí celej bazén.
Ohřívání bazénu, 1.11.2015 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá v na střeše.
Poradíte dobrý měnič 12/230V na 300W?, 5.10.2015
Tak především je potřeba vědět jakej výstup ten měnič má.Opravdu málo měničů má výstup sinusovku.Jinak bych klidně scháněl výkon kolem 1000W, ale tento výkon a opravdová sinusovka bude stát kolem 5000,-
Cena bazénu, 24.9.2015
Nyní je to nejlacinější.
Kompresor, 21.9.2015
Již několik let používám HECHT 2024,jak na kapkovou závlahu tak na trysky v zemi.Kapačů mám něco kolem stovky a výsuvných zemních trysek 15.Je to rozdělený do několika sekcí.
Rovná betonová deska pod bazén, 12.9.2015
Jak udělat rovné dno vám neporadím, ale když už to budete betonovat tak do dna zabetonujte dnové výpustě.Je to velice praktická věc.
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 9.9.2015
Funguje to do dneška k plné spokojenosti.Dnové výpusti drží a po letech provozu mohu jen doporučit.Vždyť na tom nic neni.Fólie drží ve dnových výpustích mezi dvěma těsněníma a dosedací plochy jsou rovné oproti třeba montáži skimeru u AZURA.
Po aplikaci Sava voda zhnedla. Co s tim?, 5.9.2015
Tak to jsou v tomto případě vyhozený peníze za filtraci.To by v tomhle případě stačilo zahradní čerpadlo za 1000,- na to vysávání dna.Ale ostatním bych toto vřele nedoporučil.
Vysavač na listí?, 5.9.2015
Nyni je v akci v LIDLU to samé a je to opravdu dobrej pomocník.Na HECHTA jsem pořád koukal, že s ním nahradím můj současnej, ale vnyní jsem koupil tento identický v LIDLU.Už jsem ho vyzkoušel a bere parádně.
Laminátový bazén nad zemí, 4.9.2015
Na pokusy jsou ty AZURA levněljší.A když se to osvědčí tak teprve potom přemejšlet třeba nad tim laminátem.
Kvapková závlaha, 3.9.2015
Takto to mám udělané už 6 let funguje to ke spokojenosti mojí i keřů.
Laminátový bazén nad zemí, 3.9.2015
Třeba nějaký AZURO.
Nastavení teploty soláru, 27.8.2015
Čerpadlo mi jede nezávisle na soláru.Elektronika soláru ovládá servoventil.
Nastavení teploty soláru, 27.8.2015
Na jakou teplotu máte nastavenou automatiku pro spínání u solárních panelů pro ohřev vody v bazénu a s jakou hysterzí.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika