|
Sekačka Hecht 541SW, 1.11.2015 Já mám taky sekačku od Hechta a nemám s ní žádnej problém.Ani přes zimu nijak benzín nevypouštím z nádrže.Jen jako novou jsem si jí nechal seřídit v záručním servisu od Hechta.Neplatil jsem nic a zrovna tak jsem to udělal s motorovou pilou téže... celý příspěvek > |
 |
Ohřívání bazénu, 1.11.2015  A tohle řídí celej bazén. |
 |
|
 |
Ohřívání bazénu, 1.11.2015  Takhle to vypadá v na střeše. |
 |
Poradíte dobrý měnič 12/230V na 300W?, 5.10.2015 Tak především je potřeba vědět jakej výstup ten měnič má.Opravdu málo měničů má výstup sinusovku.Jinak bych klidně scháněl výkon kolem 1000W, ale tento výkon a opravdová sinusovka bude stát kolem 5000,-
|
 |
Cena bazénu, 24.9.2015 Nyní je to nejlacinější. |
 |
Kompresor, 21.9.2015 Již několik let používám HECHT 2024,jak na kapkovou závlahu tak na trysky v zemi.Kapačů mám něco kolem stovky a výsuvných zemních trysek 15.Je to rozdělený do několika sekcí. |
 |
Rovná betonová deska pod bazén, 12.9.2015 Jak udělat rovné dno vám neporadím, ale když už to budete betonovat tak do dna zabetonujte dnové výpustě.Je to velice praktická věc. |
 |
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 9.9.2015 Funguje to do dneška k plné spokojenosti.Dnové výpusti drží a po letech provozu mohu jen doporučit.Vždyť na tom nic neni.Fólie drží ve dnových výpustích mezi dvěma těsněníma a dosedací plochy jsou rovné oproti třeba montáži skimeru u AZURA. |
 |
Po aplikaci Sava voda zhnedla. Co s tim?, 5.9.2015 Tak to jsou v tomto případě vyhozený peníze za filtraci.To by v tomhle případě stačilo zahradní čerpadlo za 1000,- na to vysávání dna.Ale ostatním bych toto vřele nedoporučil. |
 |
Vysavač na listí?, 5.9.2015 Nyni je v akci v LIDLU to samé a je to opravdu dobrej pomocník.Na HECHTA jsem pořád koukal, že s ním nahradím můj současnej, ale vnyní jsem koupil tento identický v LIDLU.Už jsem ho vyzkoušel a bere parádně. |
 |
|
 |
Laminátový bazén nad zemí, 4.9.2015 Na pokusy jsou ty AZURA levněljší.A když se to osvědčí tak teprve potom přemejšlet třeba nad tim laminátem. |
 |
Kvapková závlaha, 3.9.2015 Takto to mám udělané už 6 let funguje to ke spokojenosti mojí i keřů. |
 |
Laminátový bazén nad zemí, 3.9.2015 Třeba nějaký AZURO. |
 |
Nastavení teploty soláru, 27.8.2015 Čerpadlo mi jede nezávisle na soláru.Elektronika soláru ovládá servoventil. |
 |
Nastavení teploty soláru, 27.8.2015 Na jakou teplotu máte nastavenou automatiku pro spínání u solárních panelů pro ohřev vody v bazénu a s jakou hysterzí. |
 |