|
Stihl 051 AVL, 3.7.2017 Skúsili ste v Stihle? |
 |
Křovinořez Stihl FS 120, 26.6.2017 Odpojiť všetky káble od zapaľovania okrem vysokonapäťového.Ak nefunguje je K.O.
Ono pri pri lacných zapaľovaniach je to dosť pravidelný problém.Pri origináloch je to dosť výnimočné.
|
 |
|
 |
Vega SW48SP, 26.6.2017 Je tu niekoľko možností:
1.Netesní ihla karburátora
2.Vibrácie sú také veľké že plavák nútia otvárať ihlu /nevyvážený alebo ohnutý nôž, poškodený držiak noža, ohnutý kľukový hriadeľ alebo kombinácia čohokoľvek.
3.Nejaký problém z motorom.... celý příspěvek > |
 |
Honda Vs. Briggs, 25.6.2017 presne toto je problém briggsov-sú nesmrteľné.Nejaký ten rok nepiloval a nejaký ten rok ešte pilovať nebude a ten motor stále pôjde.
musíte to brať trochu z nadhľadom |
 |
Honda Vs. Briggs, 25.6.2017 ste dostal záchvat? |
 |
Honda Vs. Briggs, 25.6.2017 OHV sú top modely napríklad Loncin, Oleomac,Alko.Alebo ďalšie topmodely ako Vari, Hecht,MTD.No a mohol by som ešte menovať ďalšie TOP modely.Všetko OHV"profi" prevedenie. Predstavujete si to ako Hurvínek válku.Tieto zlé Sv motory a tie super OHV a... celý příspěvek > |
 |
Honda Vs. Briggs, 25.6.2017 Presne taký ľudia ako vy nám robia zákony v EU a aj doma.Premúdrelí, nekompetentný a nezaujímajúci sa o odbornú časť problému. Nechcete náhodne kandidovať? |
 |
Vega SW48SP, 25.6.2017 Dôležité je čo je na motore napísané lebo neni jedno či je to briggs, honda alebo nejaká ázia a aký je karburátor - či sa jedná o lacnú náhradu alebo originálny náhradný diel. Vibrácie sú také od nova alebo začali napríklad po náraze noža do niečoho.... celý příspěvek > |
 |
Honda Vs. Briggs, 25.6.2017 Pozrite sa prosím do schémy SV rozvodu.Potom možno prídete na to že spodný ventil nijak nesúvisí z hlavou valca.
A upilujeme pomaly /zdôrazňujem pomaly/ až kým nedosiahneme požadovanú hodnotu.No a musí ten ventil ísť v nastavení ktoré sme... celý příspěvek > |
 |
Vega SW48SP, 25.6.2017 Bolo by dobré napísať o aký motor sa jedná, o aký druhý karburátor sa jedná a či nepociťujete zvýšené vibrácie. |
 |
|
 |
Honda Vs. Briggs, 25.6.2017 Na nastavenie ventilov na sv briggse sa používa najnovší výkrik modernej technológie. Pilník. Musíte zobrať dole hlavu valcov a odkryť spoj tyčiek ventilov a ventilov. Verím že vám ako lajkovi to pripadá ako rozobratie celého... celý příspěvek > |
 |
Honda Vs. Briggs, 24.6.2017 No ja som leňoch a nechce sa mi hľadať.Ale ku napísanému od pána šikovného mám nieoľko krátkych poznámok.
- nové motory z ventilovým rozvodom SV meni možné v EU dostať do obehu, tie čo sa ešte občas vyskitujú sú motory dovezené do EU už... celý příspěvek > |
 |