|
Příspěvky uživatele - 46.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 20.6.2017 Dobrý den,
děkuji za doporučení nepodcenit vertikutaci. Minulý týden jsem již podruhé letos vertikutoval a travní plstě, jakkoliv se to nezdálo, byla plná bio popelnice (700m2).V předešlém trávniku, který jsem totálně zlikvidoval, jsem poměrně... celý příspěvek > |  | Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 20.6.2017 Krásný trávník, asi sekáno vřetenovkou že? |  |
|  | Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 20.6.2017 Dobrý den, MartineS,
děkuji za pochvalu.Trávník je zatěžován běžným způsobem, dva pejsci na zahradě i ten fotbálek sem tam dáme. Máte pravdu, travník byl focen zrovna před sečí. Co se týče hnojiva přešel jsem na organo-minerální trávníkové... celý příspěvek > |  | Založení trávníku v jalové a utužené půdě, 19.6.2017  Dobrý den, pro kubajs a možná i další které to bude zajímat. Travní směs VV-6/1 z Větrova přesně po roce od výsevu vypadá takto.
Tímto také chci poděkovat MartinuS za odborné rady a příspěvky. Založeno dle jeho rad a doporučení, tedy pískový... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|