|
Příspěvky uživatele - 128.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co mi ožírá letorosty?, 18.6.2017  U roční rostlinky mi něco pravidelně okouše vrcholový letorost. Většinou výhon zvadne a ja ho musím zakrátit a tak pořád dokola.
Nedaří se mi o tom nic vygooglit. Hledal jsem nějakého škůdce, ale na vrchním listu jsem našel jen asi 1mm velkého... celý příspěvek > |  | Kroucení všech nově narostlých lístu, 21.7.2016  jeste jeden |  |
|  | Kroucení všech nově narostlých lístu, 21.7.2016  Dobrý den,
koupil jsem si rostlinu bezsemené révy Afrodita a zasadil jí k jižní stěně garáže.Uplně všechny nově vyrostlé lístky jsou zdeformované, a to už od úplného počátku, jakmile se začne klubat nový lístek, hned je na něm vidět, jak je... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2016  Kolín, na stromku chráněném u zdi mám sem-tam květ už asi 14 dní, ale dnes už to vypadá takto.Už mám připravenou tkaninu na přikrytí, kdyby mrzlo |  | Poraďte prosím laikovi se zanedbanou meruňkou, 17.2.2016 děkuji za tip, přidělám tedy na stenu garáže nejaký rošt, a stromek budu co nejvice rozevírat a placatit na stěnu. |  | Poraďte prosím laikovi se zanedbanou meruňkou, 16.2.2016  Dobrý den, k jižní stěně garáže jsem si vysadil meruňku. Dal jsem ji jen asi 40 cm od zdi a měl v plánu, že ji budu částečně tvarovat na placato aby kopírovala stěnu garáže a v létě využívala odražené teplo. Teď už mi to jako tak dobrý nápad nepříjde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|