|
Příspěvky uživatele - 151.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bergeval, 17.7.2018 Protože nejsem v ideální poloze, snažím se vybrat meruňku co nejodolnější tak, abych měl alespoň nějakou šanci, že se občas úrody dočkám. Měl jsem 5 let zasazený Hargrand, ze kterého jsem neviděl ani jednu meruňku. Je uváděn jako mrazuodolný, minulý... celý příspěvek > |  | Bergeval, 16.7.2018 Dobrý den pane Jiří 1968,
mohl bych Vás poprosit o srovnání meruněk Bergeval, Sirena a Leskora?
Nevím, pro kterou z nich se mám rozhodnout. Jde mi o odolnost na moniliozu v květu i při zrání plodů a mrazuodolnost (odolnost na vymrznutí pupenů... celý příspěvek > |  |
|  | Minimální tloušťka podnože pro očkování, 18.7.2017 Dobrý den,
vypěstoval jsem si z pecek myrobalány a na přelomu 7/8 měsíce bych je chtěl naočkovat slivoňovými očky. Nikdy jsem ještě neočkoval a proto se chci zeptat, zda půjde na myrobalán očkovat - tloušťka je pouze 5 mm. Předem děkuji za... celý příspěvek > |  | Stiga Collector 46 vs. MTD SMART 46 PB, 1.7.2017 Děkuji za reakce. O tom ucpávání u stigy už jsem na internetu četl. také jsem četl, že předek sekačky je velmi nízko a při sekání drnovité nebo vyšší trávy je problém. Je to pravda? |  | Stiga Collector 46 vs. MTD SMART 46 PB, 30.6.2017 Dobrý den,
rozhoduji se mezi těmito dvěmi sekačkami. Mají stejný motor, stejnou šířku sečení, i cena je podobná, liší se pouze drobnostmi. Něco se mi líbí víc u jedné, něco víc u druhé. Mohli by jste mi poradit, která je lepší kvalitou... celý příspěvek > |  | Meruňka Aurora bude planá?, 13.6.2017 Dobrý den, mám podobný problém - na podzim zasazená broskev na podnoži adesoto mi uschla, z podnože mi na úrovni země vyrazilo několik výhonků. Uschlou broskvoň jsem pod místem srůstu s podnoží uřízl a zatřel štěpařským voskem. Měl jsem v plánu... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit krtka, 9.11.2016 Mě na krtky funguje drátěná past na hraboše Swissinno.
|  | Určení plevele v trávníku a jeho likvidace, 13.4.2016  obr. 2 |  | Určení plevele v trávníku a jeho likvidace, 13.4.2016  Dobrý den, v celém trávníku se mi vyskytuje tato rostlina. Ví někdo její název a jak se jí zbavit? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.7.2015 Dobrý den, chci se zeptat, kdy mám stříkat proti obaleči švestkovému přípravkem Spintor - na Rostlinolékařském portálu je pro mou oblast psáno obaleč švestkový - rozhodnutí o indikaci - dle feromonového lapače 91%. Mám stříknout až bude 100%? |  |
|  | Klejotok na meruňce Hargrand, 25.6.2015 Minulý rok na podzim jsem vysadil meruňky Hargrand a Bergeron. Letos jsem je někdy v půlce dubna poprvé ostříhal. Bergeron o.k., na Hargrandu se v místech všech řezů udělal klejotok (pokud se to tak jmenuje - zaschlá světle žlutá kapka). Všechny rány... celý příspěvek > |  | Choroba meruňky Bergeron?, 6.4.2015 Děkuji za rychlou odpověď. |  | Choroba meruňky Bergeron?, 6.4.2015 Ano, meruňka je nově vysazená od podzimu. Řez jsem ještě nedělal, chystám se na něj koncem týdne, až se zlepší počasí. |  | Choroba meruňky Bergeron?, 6.4.2015 Dobrý den, u meruňky Bergeron vysazené na podzim minulého roku jsem si všiml, že má konce větví zhruba 3 cm začernalé a jakoby seschlé. Níže ale pupeny pučí a stromek vypadá živě. Je to má první meruňka a tak nevím, zda je to choroba, nebo je to... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 19.3.2015 Dobrý den, letos chci poprvé ošetřit jabloně postřikem. Mám následující dotaz - může se Syllit míchat s Reldanem nebo Mospilanem? Děkuji za odpověď. |  |
 |
|
|
|