Příspěvky uživatele - 80.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A zase ty fleky na listech rajcat, 16.5.2017
Myslela jsem na Vás i na rajčata, prožila jsem si nervy s výměnou substrátu :-), tak vím, co člověk prožívá, když nejdříve zkouší jinou vodu na zalévání, více stínu, hnojivo a nic nepomáhá. Teď už rajčata pofičí, udělaly pokrok. Ať se daří.
A zase ty fleky na listech rajcat, 13.5.2017
Co kdo považuje za ustálený nesmysl je na každém osobně,  mně postačuje praktický výsledek, bez plísní vloni i předtím, ač střechu nad rajčaty nemám. Tož tak.
A zase ty fleky na listech rajcat, 13.5.2017
Plísně strhávají z atmosféry deště, jak píšete, ty přicházejí kdykoliv, pokročením času směřujícím ke konci léta, nebezpečí vzrůstá. Reagovala jsem na paní, která má chatu u lesa a tam je z podstaty vlhčí vzduch stále. Řadu let mám vyzkoušeno, že... celý příspěvek >
A zase ty fleky na listech rajcat, 12.5.2017
Přestože sázím v nadm. výšce jen 250 m.n.m., rajčata zásadně pěstuji jen na 5 lat, datlové Mandát na 6 a za tím účelem vysazuji raději o deset sazenic více, než abych prodlužovala vegetační dobu při pěstování do větších výšek. Co nedříve utrhávám... celý příspěvek >
Přerostlé zdravé sazenice a sazenice neprosperující se nedají srovnávat. Neaklimatizované bych se neodvážila ze dne na den vysadit ven. Navíc, paní je má čerstvě přesazené do dostatečně velkých kelímků s novým substrátem, v kterém se kořeny potřebují... celý příspěvek >
Foto s malými rajčátky v sadbovači nevypovídá o tom, že vzešly ve skleníku, jak jsem se mylně domnívala. Byly do skleníku přeneseny rovněž z bytu. Na noc bych je do skleníku vracela, přes den venku. Vidíte, že dva druhy sazenic, co do velikosti, mají... celý příspěvek >
Sama skleník nemám, ale vidím to u kolegyně, jejíž otec je zahradník, stále má na skleníku něco přehozeno. Výrobce má možná pravdu, ale když jste tam přenesla vzrostlé a vitální rostlinky z bytu, přišly do úplně jiného klima a dlouhodobě se bránily... celý příspěvek >
Pokud nemáte skleník nijak proti slunci stíněný (rákosem nebo postríkaný vápnem atd.) jsou rostlinky spálené od sluníčka, vloni mi spálilo slunce pár neotužilých rostlin na zahradě doběla hned dva dny po vysazení, zelenal se jen vršek, zadaptovaly... celý příspěvek >
A zase ty fleky na listech rajcat, 11.5.2017
Souhlasím, že je může zachránit jen přesazení. Kelímek běžně postačuje k vypěstování zdravé a vzrostlé sazenice. Rajčata v počtu 50-80ks, letos 90 ks, vypiplávám pro sebe a rodinu více než deset let v bytě za oknem, pak je podle počasí v různě... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika