|
Příspěvky uživatele - 178.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bezolejový kompresor do 3 tis.Kč, 12.6.2017 Sice to asi moc nepomůže, ale mám bezolejový Gude, a mám ho už asi 20 let na foukání gum, ofouknutí a drobné práce. Servis krom jednou za rok vypuštění vody žádný. A pořád funguje.
Ale na stříkaní barev, jedině nenáročně, nestačí dávat vzduch. Na... celý příspěvek > |  | Sekačky od Mountfieldu, 12.6.2017 Neříkám, že nemůžete mít štěstí, proč ne? Ale když vidím to zpracování, tak bych do toho nikdy nešel. Minule mi vynadal v Hechtu prodavač, když jsem dvěma prsty ohnul nůž z rotavátoru. Kvalita dražší plechovky olejovek. Tak jsem mu řekl, jak to asi... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačky od Mountfieldu, 12.6.2017 To jsi asi z pohadkoveho kraje :-D Hecht největší shit. Táta s ní ujel asi 10 metru a bylo po motoru, 2x reklamace nakonec vrácení peněz. Vertikutator elektrický 5 minut a bylo po něm. Nedelal nic jiného nez jezdil do prodejny s reklamacemi a... celý příspěvek > |  |
|
|
|