|
Příspěvky uživatele - 128.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olámat rašení pod roubem?, 30.4.2018  Dobrý den,
roub Hardyho máslovky na stromku Williamsovy se - zdá se - chytil. Mám olámat rašení pod roubem aby šla míza jen do roubu? Nebo naopak nechat, aby "táhly" mízu do roubu?
Děkuji,
jz77f |  | Rezavé skvrny na česneku, 4.4.2018  Dobrý den,
na přiloženém obrázku mám vyfocený náš loňský česnek, který přes zimu začal 'rezivět'. Je to škůdce nebo choroba? Jak tomu předejít?
Děkuji. |  |
|  | Juka (nejspíš) - žloutnutí listů, 27.2.2018 Moc diky za rady |  | Juka (nejspíš) - žloutnutí listů, 27.2.2018  Dobry den, obracim se na Vas pro radu.
Juku mam uz 8 rokem, zazila dve stehovani, na tomto miste ji mam skoro dva roky, ale poslednich 14dni zacaly takhle zloutnout listy.kminek je tvrdy.nechci o ni prijit, prosim poradte
Pridavam fotku
Hezky den,... celý příspěvek > |  | Jak se berou rouby?, 6.1.2018 Děkuji za vysvětlení. Vlky jsem ty výhony nazval já . A tak je popisuje i Wikipedie. Taky tam píší, že jsou po několik let neplodné. Tak nevím, jestli je radši nevyhodit..
|  | Co je toto za brouka?, 1.10.2017  Jak se po létě ochladí, začnou nám do baráku lézt malí brouci, cca 5 mm dlouzí. Neví prosím někdo, co jsou zač? |  | Prosím o identifikaci plevele, 10.6.2017 To sa volá mačka |  | Co je toto za plevel?, 10.6.2017 Děkuji za odpovědi.
.. Už se pasu |  | Odrůdy ořešáku, 10.6.2017 Mě letos Mars zmrzl, ale už obrazil. |  | Co je toto za plevel?, 10.6.2017  Lístky jsou oválné, dužinaté, stonky červené. Rozrůstá se při zemi. Objevuje se v tuto dobu, tj. začátkem června. Neví někdo co je to za plevel? Děkuji. |  |
|  | Lze ještě v únoru brát rouby jabloně?, 12.2.2016 Děkuji za případnou odpověď. |  |
 |
|
|
|