|
Příspěvky uživatele - 160.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 10.6.2017 Kdybyste měla stín... doporučila bych JOCHOVCE, je k dostání v bílé a růžové barvě.Nádherný a neznamý..v zahradách jsem jej nikde neviděla..kromě té moji :-) Má rád kyselou půdu, podobně jako Rhododendron, Azalky či Mamota, která také náherně v létě... celý příspěvek > |  | Poznávačka trvalky, 10.6.2017 To vypadá na pryšec. Nic jinho mi to nepřiadá. Podívejte se na internet na pryšec... vsadím se, že to bude on. |  |
|  | Co je to?, 10.6.2017 Nevypadá to jako orchidea... ale kdo ví, co China má za druhy :-) |  | Jak se jmenuje tato trvalka?, 10.6.2017 Jedná se o mravuň červenou. Krásná trvalka v zimě nesnáší vlhko. |  | Trvalky - určenie, 10.6.2017 Večernice to nebude určitě... kvete zářivě fialově a je vyšší. Sama se mi vysemeňuje a jedná se o dvouletku, není ji třeba zalévat. Snáší spíše polostín, tam i déle kvete. Myslím, že na 2.obrázku je ladoňka či ladonička(podívat se na internet, která... celý příspěvek > |  |
|
|
|