|
Příspěvky uživatele - 243.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda GCV 160 kolísání otáček, 1.6.2017 Na ebay.com zadejte gcv 160 carburetor a vyjede mnoho nabídek. |  | Pojezdové řemeny - řezaný, obalovaný, 17.5.2017 Paráda! Děkuji Vám za odkaz. |  |
|  | Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 16.5.2017 Nedokáži říci na kolik to pro vás bude přínosná rada, ale spíš to berte jako zkušenost. Před cca 12 lety jsem uvažoval naprosto stejně a to, že mám pozemek velmi svažitý v horách s horskou houževnatou trávou. Díky svahu je sekačka peklo a pojezd... celý příspěvek > |  | Pojezdové řemeny - řezaný, obalovaný, 16.5.2017 Zdravím všechny diskutéry, při procházení nabídkou řemenů jsem narazil na dva typy řemenů a to klasický klínový řemen tzv. obalovaný, který je na většině běžné zahradní techniky(alespoň, co jsem měl možnost vidět) a pak klínový řemen řezaný, který... celý příspěvek > |  | Honda GCV 160 kolísání otáček, 16.5.2017 Ultrazvuk samozřejmě proběhl a nepodařilo se to ani jemu. Jedině, kdy motor měl stabilní otáčky bylo, když se sytič ručně nastavil na 1/3 jeho dráhy. Že by motor a karburátor po zahřátí měl fungovat bez sytiče je bez debat. Ten neoriginální... celý příspěvek > |  | Honda GCV 160 kolísání otáček, 30.4.2017 Ač jsem čistil, profoukával opětovně znova a znova stále stejný problém. Údajně má Honda dost úzké trysky a po čase jak se motor více vyběhá již potřebeju trochu jiný průměr trysky a samozřejmě finančně je to dost někde jinde(dělají se i sady,... celý příspěvek > |  | Honda GCV 160 kolísání otáček, 11.12.2016 Děkuji za reakci. Karburátor je mechanický, nůž je přímo na hřídeli, jedná se o běžnou rotační sekačku. Mechanismus regulátoru otáček jsem nerozebíral. Ta část, co je mimo blok motoru a má na starosti přivírat klapku na karburátoru se zdá býti... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|