|
Příspěvky uživatele - 44.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Založení trávníku bez orby, na jaře, 23.3.2017 Děkuji Martine, budu se radami řídit :) S prvním pokosením mám ještě chvíli počkat? Zdenek |  | Založení trávníku bez orby, na jaře, 23.3.2017  Ještě širší pohled. |  |
|  | Založení trávníku bez orby, na jaře, 23.3.2017  Zdravím Vás Martine, posílám tedy fotky trávníku zakládaného na podzim. Vůbec není tak kompaktní, jak bych potřeboval. Ale teď mě trápí ten plevel. Převažuje Vlčí mák. Jde trávu posekat, nechat ji odnožit a někdy v průběhu sezóny použít Bofix?... celý příspěvek > |  | Založení trávníku bez orby, na jaře, 21.3.2017 Děkuji Vám Martine. Ono toho plevele je tam víc než dost a tráva už začíná pomale růst, plevel roste bohužel rychleji. Vyfotím to a zítra Vám sem vložím fotku. Díky Zdenek |  | Založení trávníku bez orby, na jaře, 21.3.2017 Ještě bych měl jeden dotaz Martine. Zakládal jsem trávník i na podzim, ještě nebyl kosený. Nyní ho plánuji asi o víkendu poprvé sekat. Je tam ale dost plevele, otázka zní, stříknout to nejdřív Bofixem a poté pokosit, nebo naopak? Děkuji.... celý příspěvek > |  | Založení trávníku bez orby, na jaře, 20.3.2017 Děkuji. Bydlím na brněnsku, tak uvidím dle počasí. Zatím jsou teploty příznivé :) Zdenek |  | Založení trávníku bez orby, na jaře, 20.3.2017 Pripojím se. Pane Martine, od kdy se může zakládat trávník. Plániji to 9.4. nebo 14.4. dle počasí. Někde jsem myslím četl ža by se měl zakládat až od poloviny dubna? Děkuji Zdenek |  | Karola - Leskora - Pinkcot, 18.3.2017 Také jsem se pro ni rozhodl. Letos má poprvé krásně nasazeno na květ. Pokud nezmrzne tak i ochutnám :) Zdenek |  | Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017 Psal jsem jen že jsem to řešil nedávno, třeba Vám něko poradí jinou, ikdyž podobných vláken je tady plno. Zdenek |  | Podzimní termín výsadby broskvoní, 3.3.2017 Toto mohu také potvrdit. V posledních pár letach zasezeno cca 6 brosvoní, vše na podzim, střih na jaře, 100% ujmutí. Zdenek |  |
|  | Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017 Mám také jen jednu, buď bude další v okolí, nebo se dá nechat naroubovat do korunky vhodný opylovač.
Velmi chutná odrůda slivoně
Původ: Německo, Dr.Jacob křížením ERSINGER x ČAČANSKA NAJBOLJA
Vzrůst: dobře se větví, mladé stromy ve tvaru... celý příspěvek > |  | Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017 Srpen. http://www.fytos.cz/topstar |  | Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017 Také jsem toto řešil. Já jsem se rozhodl pro Topstar na St.Julienu. Letos snad ochutnám. Zdenek |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017 Také Kuprikol, 1x na podzim,1x na jaře (letos 27.2.) Zdenek |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 27.2.2017 Tak jsem to dnes stříknul. Foukal docela vítr, tak nevím jestli to raději nevzít znovu o víkendu. Zdenek |  |
 |
|
|
|