|
Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 10.5.2017 Šroubovák mám z Aliexpresu, ale určitě bude i na Ebay či jinde. Na tamnější poměry byl docela drahý - i s poštovným 2 USD. Musíš hledat pacman screwdriver.
Dostane se koupit i u nás - zadej si seřizovací šroubovák walbro/zama a něco ti to najde. |
 |
Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 9.5.2017 Pokud chcete něco silnějšího než "klasiku", tak Honda bohužel silnější čtyřtakt nemá.
Pro vaše účely se hodí opravdu spíš Dolmar 4300.4U. Cena je s bohatou rezervou ve vašem limitu a je to profesionální stroj včetně profi odpružení. |
 |
|
 |
Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 8.5.2017  Pokusím se vysvětlit ještě jinak.
Studený start - páku sytiče dát dolů a po nastartování ihned začít dávat páku nahoru. Pomalu aby motor nechcípl, většinou stačí max. 10 vteřin.
Běh motoru musí být následně VŽDY s vypnutým sytičem, tedy s... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 7.5.2017 Vyzkoušejte start se sytičem, jestli to pomůže.
Myslím se standardní svíčkou.
A dejte prosím pak vědět, jak jste dopadl. |
 |
Výběr sekačky, 3.5.2017 Pokud byste zvolil HECHT 5484 SXE, tak doporučuji koupit v DE - aktuálně v akci za cca 9350,- Kč. Samozřejmě pokud to máte blízko. |
 |
Výběr sekačky, 3.5.2017 Za mě HECHT 5484 SXE.
A proč? Právě pro SPOLEHLIVOU převodovku (francouzská GT) a osvědčený (byť čínský) motor 135ccm.
Jsem majitelem 5484 SX bez elektrostartu a stále mě sekačka udivuje svou robustností a spolehlivostí vzhledem k ceně. Start... celý příspěvek > |
 |
Zkušenosti se sekačkou Stiga Combi 53 SQ BW Honda, 22.4.2017 Zajímalo by mě, dle čeho posuzujete kvalitu, když dle Vás ve 46 žádná není.
Já mám Hecht 5484 SX a vzhledem k tomu co musí na mém pozemku vydržet, mi přijde kvalitní i spolehlivá. Sekám s ní skutečnou plochu 1600m2, přičemž trávu přerostlou,... celý příspěvek > |
 |
Seřízení karburátoru, 17.4.2017 Dobrý den.
Povedlo se někomu seřídit bohatost směsi? Lze to vůbec u karburátorů pro sekačky? |
 |
Sekačka honda gcv 160 špatně startuje, 15.4.2017 Až se Vám to podaří vyčistit, skladujte sekačku na delší dobu VŽDY bez benzínu.
Poprvé jsem benzínový motor skladoval s benzínem do kterého jsem přidal stabilizátor paliva BaS. Absolutně bez efektu.Z benzínu v karburátoru se zřejmě i tak odpaří... celý příspěvek > |
 |
Kosacka + krovinorez, 9.4.2017 Alko stejne jako Hecht, GTM, Fieldman a spousta jinych znacek pouziva jak motory B&S jako top nabidku, tak cinske motory pro hlavni nabidku.
Ja se po zkusenostech cinskych motoru vubec nebojim. Muj osobni nazor je, ze vydrzi to same co Briggs. Videl... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Teče víčko nádrže rotavátoru, 29.3.2017  závit šroubku |
 |
Teče víčko nádrže rotavátoru, 29.3.2017  Takže jsem se pokusil o řešení sám a vypadá, že to funguje.
Do prostředního otvoru jsem dal šroubek, který otvor vyplnil, ale přitom neutěsnil. Hlavička je mezi víčkem a těsněním, takže šroubek nemůže vibracemi spadnout do nádrže.
Dnes jsem... celý příspěvek > |
 |
Teče víčko nádrže rotavátoru, 27.3.2017  Případně máte nějaký nápad jak "přiucpat" odvzdušňovací otvor - stčit do něj něco, co bude bránit vnikání benzínu, ale zároveň to pustí vzduch? |
 |
Teče víčko nádrže rotavátoru, 27.3.2017  Celkový pohled na víčko |
 |
Teče víčko nádrže rotavátoru, 27.3.2017 Další foto |
 |