Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odruda jahody, 18.5.2017
Nejhorsi je, ze je to tak chutove vyborna jahoda, ze mi stoji za to, po ni patrat. Mam ji doma jako klenot.
Odruda jahody, 18.5.2017 Obsahuje fotku
Ma velike pecicky a je takova deformovana dost. Udelam dalai fotky, az dozrajou dalsi. Prvni cervenou mi chteli unest mravenci, a ldyz to neslo, tak ji aspon sezrali. Nebyli lini prejit na druhou stranu, kde maji sengu, ale proste chteli tuto. (Asi... celý příspěvek >
Odruda jahody, 18.5.2017
Volala jsem do hornbachu a tam maji, ale ted tyto druhy: Ostara, Elan, Senga Sengana, Elsanta. Nevim, jak moc ty druhy meni. Podle beznych odrud, co jsem prostudovala na netu, mi to zadnou nepripomina. Mozna ta Elsanta? Ja si je budu muset... celý příspěvek >
Odruda jahody, 18.5.2017
Jedna z tech jahudek mela takovyto zub. Jinak jsou vsechny dozravajici ve tvaru kapky. Neni staleplodici.
Tak jsem ji nasla v mobilu
Odruda jahody, 18.5.2017
Vim, ze byla pred cca 9 lety, koupena v Hornbachu. Dobre, vyfotim i listy doma. Kolem 13.hod.
Odruda jahody, 18.5.2017
Mohla by to byt ta Karmen? Mam je ve skleniku, ale neni utesneny a jak byly zimy, byla zima i v tom skleniku. Ale v horku je tam vedro. Proto ani nevim, zda je jahoda rana ci pozdnejsi.
Foto c.4 Mam doma jeste jiny druh jahod, ale zadnw neni tak dobra, jako tato.
Foto c.3
Foto c.2
Dobry den, konecne mi jahudka dozrala, takze vas timto jeste jednou zadam, zda by nekdo nepoznal, copak je to za jahudku. Konecne dle obrazku. ;-) ano, odnoze mi dela, ale rada bych znala, co je to za druh a prikoupila dalsi.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika