|
Dehybridizace rajčat, 4.12.2017 Skoda, ze nam to tu od dehybridizace uteklo uplne jinam. Ja jen dodam, ze je to pro me samozrejme taky spis pokus a nevzdavam se pestovani i dalsich odrud, jejichz seminka jsou levna a chutnaji mi.
Kazdopadne nez jsem zacal s timto pokusem,... celý příspěvek > |
 |
Muchovník, 31.10.2017 S presne takovouhle cedulkou a mulcovaci "rohozi" jsem taky koupil jeden muchovnik v hornbachu. Nejhorsi odpad. Absolutne nepozivatelne a s kvalitnimi odrudami nesrovnatelne. Snad Vam z toho nevyroste to same. |
 |
|
 |
Jeřáb Kubovaja - zkušenosti?, 29.10.2017 Diky za cennou odpoved. Mozna zkusim oba. Jinak hodne tech vyjmenovanych od Vas jsou nejaci mezidruhovi/mezirodovi krizenci. Ale pokud vim, nekde jsem cetl, ze Businka je potomek jerabu Kubovaja. Jestli ta nebyla ok, tak Kubovaja asi tak ynebude... celý příspěvek > |
 |
Jeřáb Kubovaja - zkušenosti?, 29.10.2017 Dobry den,
posilhavam po jerabu Kubovaja. Pokud ho nekdo ma, muzete se podelit o zkusenosti s pestovanim? Hlavne me zajimaji vlastnosti plodu. Da se pestovat i na primy konzum? Diky. |
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 16.5.2017 Co to je za odrudu? |
 |
Tresen Debora, 27.3.2017 Diky moc. Co jsem se docetl me potesilo.
|
 |
Tresen Debora, 26.3.2017 Ahoj,
pred par dny jsem celkem dost unaveny zakoupil tresen Debora v jednom popularnim online zahradnictvi. Asi to bylo unavou, jelikoz jsem pozdeji zjistil, ze o te tresni vlastne nic nevim. Pokud by k ni mel nekdo vice informac ci zkusenosti,... celý příspěvek > |
 |
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 7.3.2017 Dobry den pane Penicka,
Ty nadoby s rizkama mate celou dobu oterene? Resite vlhkost vzduchu okolo rizku? Diky.
Luboa |
 |
Křovinořez Al-ko BC 4125, 13.6.2016 Tak kamarade kecas pekny hlouposti. Ja to BC 4535 mam a musim kazdy rok a pul kupovat zapalovani a co pises o cene tak mne stal bez mala 10000kc v Hornbachu a servis??? To ti psat nebudu to uz bych byl moc sprostej a dily? To se uz nebudu vyjadrovat... celý příspěvek > |
 |
Vyvýšené záhony, 17.3.2016 Dobrý den Zdenku... jak davate vrstvy při zakládání záhonu??.děkuji Petra |
 |
|
 |
Vyvýšené záhony, 17.3.2016 Dobrý den... dáváte do záhonů také geotextilii? Děkuji petra |
 |
Určení názvu, 24.8.2015 Mám podobnou skalničky, trochu jiný odstín zelené. Ta moje je mateřídouška taková jakoby plstnatá. Je to nezmar máme jí na schodech a šlapeme po ní. Eva |
 |
Dřevěné pražce jak ošetřit?, 8.8.2014 Je třeba si uvědomit jak dlouhý životní cyklus má fauna o které hovoříte v porovnání s člověkem a od toho odvozovat možnosti akumulace toxických látek v organismu...
P.H. |
 |
Oranžové strupy na meruňce, 4.8.2012  Zdravím,
jako naprostý amatér bych měl dotaz - na meruňce se mi tenhle rok objevily takovýhle oranžový strupy a napadený postupně odemírají (aspoň to tak vypadá). Chtěl bych se zeptat, o co se jedná, případně jak to řešit.
Díky za rady. |
 |
Cambria orchidej, 10.6.2012 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, po odkvětu cambrie mi zežloutl stonek od květů. Je to normální? mám ho odstřihnout? Děkuji
|
 |