|
Příspěvky uživatele - 30.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Piliny k rajčatům?, 17.5.2017 Mohou se dát k venkovním rajčatům piliny jako mulč? |  | Co pěstovat společně s rajčaty v květináči, 11.5.2017 máte někdo zkušenost, co dát do truhlíku s rajčaty, aby měly rostliny stejné nároky? nějakou kytku či bylinku... |  |
|  | Priesady balkónových paradajok - prosím o radu, 11.5.2017  mně se stalo to samé, také psal pan Vladimír, že to bude substrátem, několik jsem jich zachránila omytím kořenů a zasazením do nového substrátu, záleží, jak se to projeví na plodech... jinak jsem naštěstí dostala sazenice od známých, svých jsem měla... celý příspěvek > |  | Přežijí papriky 0 stupňů ve skleníku?, 10.5.2017 děkuji, nevím, jestli se mám domů těšit nebo ne :-), mám ty pomrzlé části ostříhat, pokud budou svěšené? |  | Přežijí papriky 0 stupňů ve skleníku?, 10.5.2017 dobrý den, dnes ráno jsme měli ve skleníku 0 stupňů, myslíte, že papriky přežijí, už měly krásně na květ, bohužel "se doma zapomnělo, že bude mrznout"... |  | Zasychani sazenic rajcat, 25.4.2017 mně opět vyrostly špatné, opět začal nabývat stonek, listy špatné... muselo být něco v zemině |  | Rajčata 2017, 21.2.2017  stejně jako papriky, tak rajčata objednávám u firmy dobrá semena, loni jsem měla asi 5 druhů, nejchutnější byly ovšem cherry rajčata black opal a biftekové ananasové rajče, neosvědčily se mi chuťově rajčata tamina a tornado f1, letos jsem pořídila... celý příspěvek > |  | Papriky pro 2017, 21.2.2017  loni jsem poprvé pěstovala papriky, ve skleníku i ve fólii na záhoně a super, měla jsem odrůdu hamík, korál, rubínova, artist od firmy dobrá semena
letos jsem připojila shishito |  | Rajčata pro sezónu 2015, 2.3.2016 děkuji moc Drahomíra |  | Rajčata pro sezónu 2015, 1.3.2016 Dobrý den, druhý rok se budu pokoušet o pěstování rajčat, koupila jsem si různé druhy rajčat, mezi nimi i rajče tyčkové, třešňové Rossela a Ananas, kde doporučují zalévat podmokem. Chtěla bych se zeptat, zda je možné tyto rajčata pěstovat v pytlích,... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|