|
Příspěvky uživatele - 229.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škody po zimě, 10.5.2017 Není jednodušší napsat, že letos je už vše očesáno?
Poprvé krásně kvetoucí meruňka mi vymrzla v dubnu i přes celonoční oheň, jediný plod, co zbyl, zmrzl dnes. Broskve zmrzly v dubnu při květu, právě odkvetlá lepotica zmrzla dnes. Švestka domácí... celý příspěvek > |  | Postřik na mšice, 10.5.2017 Určitě je to nutná taková směs? Nestačil by pouzesaponát? Mně totiž spolehlivě funguje najemno nastrouhané mýdlo rozpuštěné ve vodě. Mšice to spolehlivě zadusí. |  |
|  | Mráz, 10.5.2017 Taktéž celou noc -2°. Uvidíme, co na to odkvetlé švestky a kvetoucí jabloně, zvládnou to? |  | -1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 9.5.2017 A to já zas jo - já tu jednu meruňku, co na stromě zbyla, zabalil do vaty. Třeba těch dnešních -5°, na které to u nás odhaduji, takto přežije.
PS: V tuto chvíli je tu +1,5°... |  |
|
|
|