|
Příspěvky uživatele - 53.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 9.5.2017 Jen dodám-to neznamená, že když to není masově rozšířené, že je to špatné.Zrovna nato subaru jsem nic špatného neslyšel.Jen na dané požadavky je to předimenzované. |  | Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 9.5.2017 Pro potřeby tazatele bohatě stačí obsah 35ccm, plošné sekání kotoučem, tam nevidím problém, to má i s rezervou, sekal jsem i slabším, jen tam nebyl takový plošný výkon.Pokud by se jednalo o plošné vyžínání, tak tam čím silnější tím lépe.Dolmar... celý příspěvek > |  |
|  | Murray traktor - o jaky model jde?, 9.5.2017 Klíňáky koupíte kdekoliv, kde mají klíňáky v nabídce.Buď tam klíňáky donesete a oni Vám je na kopytu změří, nebo si je můžete změřit doma, zajímá Vás vnitřní obvod a šířka.Např.-VK ložiska.Jsou takto 5-7x levnější, záleží na značce. |  | Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 8.5.2017 Sám jste si odpověděl ;),chcete 4t, ten stihl má, ale mazaný směsí b+o, takže honda buď jako Honda, nebo tento motor v jiné značce, nejsem si právě jist, zdali ho nepoužívala i zmíněná HQ.Je to sice o něco těžší než 2t ve stejném výkonu, ale když... celý příspěvek > |  | Sekačky Oleo-Mac, motory Emak, 8.5.2017 Máte recht, takto to je, proto mě štve, když se zde prodávají stroje "na jedno použití" pomalu jako profi stroje a pak se to za nesmyslný peníz opravuje v servisu. |  | Vyber hobby krovinorezu, 7.5.2017 Tazatel to má tak na 10-15mth/rok, tzn. 100-150mth/10let.Evidentně výkonově plošné požadavky nemá. |  | Sekačky Oleo-Mac, motory Emak, 7.5.2017 Zatím nebudu rozšiřovat svoje zázemí o další značku motoru, nejsem zarytým zastáncem jedné značky, mám 2x b&s,2x hondu,1xkohler,3xstihl.Netuším jaký mají podíl na trhu, ale dlouhodobě dělají to, co mají ;),tak je měnit nebudu... Nějaké experimenty... celý příspěvek > |  | Sekačky Oleo-Mac, motory Emak, 7.5.2017 Jsem jen rád, že je zde nabídka " zúžena"jen na to nejlepší, co se nabízí, chápu,že je lákavé čínskou produkcí snižovat cenu.A v Německu či Rakousku bylo běžné v nabídce mít supervýrobky i superšunty, na to jsme nebyli (a dosud někdo to neakceptoval... celý příspěvek > |  | Sekačky Oleo-Mac, motory Emak, 5.5.2017 Tento model se zde nenabízí, je to pro rozvojové země?Je to fejk?Nebo je to franšíza?Nebudu spekulovat.Je nejspíše otázkou času, kdy se i zde objeví něco podobného v nejlevnějším modelu. |  | Vyber hobby krovinorezu, 5.5.2017 Vari-rozhodně bytelné malotraktory, na křoviňák zkuste heureku-recenze uživatelů, zda něco objevíte.Stiga díly vyzvedávám do tří dnů, max.do týdne, můj prodejce objednává zpravidla každé úterý.V ponděli napíšu sms, v úterý objedná, ve středu... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|