|
Příspěvky uživatele - 33.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky jezírek a filtrací, 25.9.2020  dobrý den, neumím vložit nový dotaz, proto přidávám takto.Nevíte prosím někdo, co mohlo způsobit zfialovění jezírka. Okolo jezírka je pouze skalník, břečťan a ozdobnice. Ve vodě leknín bílý. Rybičky žijí, ale nejsou skoro vidět. Děkuji za případné... celý příspěvek > |  | Jíl v bazénu, 22.6.2019 Dobrý večer, prosím o radu, při stavbě bazénu se při konečných úpravách dostal do bazénu jíl, nemůžeme se ho zbavit vysáváním vysavačem (ne automatickým), Co s tím? Vždycky to vypadá, že už je to dobré, ale pototm se to zase objeví, tím vysáváním se... celý příspěvek > |  |
|  | CD k bazenu Azuro V7, 29.4.2019 dobrý den, zadejte si normálně do vyhledávače "manuál ke stavbě bazénu V 7"" a vyjede podrobný postup. |  | Choroby paprik, 3.8.2017  zkušerní pěstitelé, zahrádkáři, taky prosím o radu, zda někdo nepozná, kdo nebo co si pochutnává na paprikách. Děkuji za odpověď |  | Paprikám usychají vrcholky, 2.6.2017 děkuji moc. Jarmila |  | Paprikám usychají vrcholky, 2.6.2017  ještě zkusím další fotku |  | Paprikám usychají vrcholky, 2.6.2017  pane Vladimíre, prosím o pomoooc, včera jsem zjistila na 1 paprice takové bílé čárky (molice to asi nejsou, ty znám) a dnes už je to 7 rostlinkách a navíc asi i mšice, Prosím poraďte čím oboje ošetřit. Díky Jarmil |  | Paprikám usychají vrcholky, 2.6.2017 škůdci na paprikách |  | Česká rajčata, 24.5.2017 Pane Vladimíre, děkuji za odpověď, jdu vyštipovat v paždí. Jarmila |  | Česká rajčata, 24.5.2017  Dobrý den, jsem laik co se týká pěstování rajčat, zkusila jsem z rajčat, která mi chutnala, vypěstovat ze semínek sazeničky - jsou to rajčata na větvičce průměrná velikost (větší než cherry) holandská. Mohl by mi někdo říct, zda jsou to... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit přesličky, 4.5.2017 svatá pravda, já ji mám ve skleníku, nový substrát, vloni pohnojeno kobylincem, tak nevím, jak se mi tam dostala. |  | Výsadba do skleníku, 7.4.2017 děkuji za odpověď |  | Výsadba do skleníku, 7.4.2017 Na vaši otázku odpovídat nebudu, protože to nevím, ale zajímalo by mne, jak veliké máte ta rajčata z výsevu, nemohla byste jsem umístit aspoň jednu fotku, letos jsem to zkusia vysít rajčata a papriky a mám pořád takové nítěnky, nevím, kde dělám... celý příspěvek > |  | Divoké kachny v jezírku, 24.5.2013 Jo, to odletí, ale jakmile odejdu a přijdu se podívat třeba za hodinu, už tam zase sedí.Třeba takhle za den 3x. |  | Divoké kachny v jezírku, 24.5.2013 Dobrý den, vím že můj dotaz se netýká přímo čistoty jezírek apod., ale nevím kde se mám zeptat. Každý rok v tuto dobu obhlíží párek divokých kachen moje malé okrasné jezírko, ale vždycky se chvilku pokocháme a oni odletí, letos je to jiné, nechtějí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|