Příspěvky uživatele - 112.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 551SWB alebo Alko 520 BR, 4.8.2010
Dekuji za informaci. Nakonec jsem jeste obvolal mistni servis Hecht, kde mi cinsky moturek rozmluvili. Udajne je s nimi vice problemu nez uzitku, navic je problem s dostupnosti nahradnich dilu. Travit spoustu casu litanim po servisech by se mi asi... celý příspěvek >
Hecht 551SWB alebo Alko 520 BR, 4.8.2010
Rad bych se Vas zeptal, ma-li smysl uvazovat o sekacce Hecht 540. Plocha sekaneho travniku je cca 500m2 s vicero "zahyby". Po kratke zkusenosti s zapujcenou vetsi sekackou Alko (pojezd, 46cm zaber) musim konstatovat ze sekacka je prilis... celý příspěvek >
vrba, 5.5.2008
Vrba muze byt velmi zajimava. Take stale premyslim co dat jako zivy plot. Nevite nekdo o najakem odkazu, kde by byla fotografie ziveho plotu z vrby? Dekuji. alena
Poradíte s keři pro živý plot?, 29.4.2008
chtela jsem se zeptat, jestli je hlohyne vhodna i pro zivy plot, ktery chci jen do predzahradky, vysoky ne vice nez 0.5 - 0.75m. dekuji za odpoved alena
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika