|
Druh jablone pres 50 let stare, 20.9.2017 Hledam stale na netu. Vypada napr jako Ontario |
 |
Druh jablone pres 50 let stare, 20.9.2017  Spodek. Nemate ho nekdo na strome? A ze by takto vypadalo a byly velka ta jablka? Je chutove vyborne. |
 |
|
 |
Druh jablone pres 50 let stare, 20.9.2017  Shora |
 |
Druh jablone pres 50 let stare, 20.9.2017  Z blizka foto |
 |
Druh jablone pres 50 let stare, 20.9.2017  Ahoj. Objevila jsem jablon, bohuzel pan nevi odrudu, sazel ji jeho deda. Jablon je starsi nez 50 let. Zraje na konci rijna cca. Jablka jsou velika. Rikal, ze v tom rijnu krasne sladka. Tenkrat nemohlo byt tolik odrud. Netusite nekdo? Pridam fotku... celý příspěvek > |
 |
Josta - padli americke?, 16.8.2017 Dobre, prestanu zalevat denne, ale treba 1x tydne |
 |
Josta - padli americke?, 16.8.2017 Zalevam je denne, jako celou zahradku. |
 |
Josta - padli americke?, 16.8.2017 Jsou to letosni josty a nejsou zatim zahustene. Letosni pocasi u Prahy je takove - chvili sucho a chvili 3 dny prsi. Pro hpuby vseho druhu vlastne jako stvorene. Postrik jsem jeste letos nedavala, nenapadlo me, ze to pujde tak rychle. |
 |
Josta - padli americke?, 15.8.2017 A asi i rez? |
 |
Josta - padli americke?, 14.8.2017  A posledni |
 |
|
 |
Josta - padli americke?, 14.8.2017  Dalsi |
 |
Josta - padli americke?, 14.8.2017  Dalsi obrazek |
 |
Broskev s cervenymi listy, 21.5.2017 Ptam se proto, ze kamaradka ji ma nemocnou. Odrudu nezna. Rikala, ze je tvrda, ale sni to. Myslela si, ze je to tim, ze je ten strom nemocny. Byla jsem nadsena z tech cervenych listu. Tak tu si domu nekoupim |
 |
Broskev s cervenymi listy, 20.5.2017 Dobry den, poprosim o radu. Jaka broskvon ma cervene listy. Pozdeji nezelenaji. Zistavaji cervene po celou dobu. Myslim, ze je belomasa, ale nejsem si jista. Jeste poprosim, jaka ke chutove? |
 |
Odruda jahody, 18.5.2017 Tak pred temi 10 lety jsem byla prcek. Mozna mam o te plodivosti milne predstavy. :-(ale ten popis na tu mou tak sedi, ze mi to stoji za objednani. A pak budu porovnavat. |
 |