|
Příspěvky uživatele - 248.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký je to druh vrby?, 23.4.2017 Když si zadáte do google "vrba červená kůra", tak se vám několik odrůd ukáže (třeba Salix Scarlet Curls), ale kterou z nich máte vy, z toho nepoznám. Mrkněte se a porovnejte s tím, jak ta "vaše" rostla. Lída |  | Jaké 2 vysokokmeny, 23.4.2017 Tyhle dvě staré odrůdy nejsou tak náročné na řez, aspoň pokud vím. Lída |  |
|  | Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 22.4.2017 Ano... No, možná ta třešeň byla o něco starší, měla kmen asi 50-60cm v průměru... Lída |  | Jaké 2 vysokokmeny, 22.4.2017 A co Smiřické vzácné? Také stará odrůda... |  | Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 22.4.2017 To je jen nějaký povrchový, nemusíte mít obavy, pořádný kořen by měl tak 20cm průměr . Lída |  | Rostliny do jezírka, 22.4.2017 Pěkný výběr mají na webu puskvorec.cz, měla jsem od nich zaslané rostlinky, ale je to u Mělníka. Lída
|  | Škůdci a choroby na hrušních, 22.4.2017 Asi před pěti-šesti lety jsem si pořídila novou hrušku. První rok se po vyrašení objevil vlnovník. Než jsem zjistila, o co jde, a zakoupila postřik, bylo na stříkání pozdě. Nechala jsem to být. Další rok vyrašila - listy čisté, od té doby se vlnovník... celý příspěvek > |  | Mráz, 21.4.2017 Kuky, jsme u trati na Pce (co je Červený Dvůr), ale ještě před tratí směrem k Labské (kousek před Tescem na Hradubické). Lída |  | Mráz, 21.4.2017 Kuky, že vy v těch Svobodných Dvorech máte nějakou chráněnou polohu? U nás ve Farářství je vždycky hůř - ořechy černé, třešně hnědé, švestky, ryngle, broskve, meruňky, muchovník vypadají ožehnuté, maliny povadlé, hrušky a pozdní švestka snad... celý příspěvek > |  | Kaktus žloutne a hnije - měkké špičky, 21.4.2017 Neotevřel jste na něj v mrazu okno? 'mohl namrznout. Jinak kaktusy potřebují co nejvíce světla a od cca konce září do poloviny května vůbec nezalévat, ani pokud je máte v pokojové teplotě. Sice se trochu smrsknou, ale po první pořádné zálivce v... celý příspěvek > |  |
|  | Pomrazová opatření, 21.4.2017 Vitality komplex - postřik nebo zálivka. Lída |  | Kde najdu červenou vrbu?, 21.4.2017 Roste podle vody, podhůří i nížiny... |  | Mráz, 20.4.2017 HK - na okně v kuchyni cca ve 2 metrech mám -1°,5°C, na zahrádce za městem bývá zhruba o 2 stupně méně. Norové pro nás měli -4°C... A u země (růže a ostatní - sice přikryté - ale?) bude podstatně víc ...Lída |  | Zkrácení terminálu třešně na podzim výsadby, 20.4.2017 Jestli máte jen prut, tak tomu se říká "špičák" (terminál se říká výhonu, který v korunce stromku tvoří pokračování kmínku).
Odměřte si od země požadovanou výšku kmínku (polokmen 120-150 cm), připočtěte 6 pupenů na založení korunky a nad tím... celý příspěvek > |  | Clematis shora dolu, 19.4.2017 Spíš bude mít tendenci pořád lézt vzhůru a tak se konce budou točit nahoru. Mám u oblouku akébii a dolů přepadne jen váhou, pak zas směřuje vzhůru... Lída |  |
 |
|
|
|