|
Sekačka honda gcv 160 špatně startuje, 15.4.2017 Stabilizátor zabrání vytvoření gelových usazenin. Po dlouhém odstavení je potřeba vypustit z plovákové komory starý benzín a do nádrže doplnit nový. Start na drc. Bez vypuštění plovákové komory benzín nezapálí a nakonec přechlastáte motor. Potom se... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor (vari, MS, MKS nebo jiné), 15.4.2017 Kupte starší Vari, nejlépe s motorem Honda GXV 160, GXV 65, příslušenství je k mání kopec za polovic. Hračky nekupujte. |
 |
|
 |
Sekačka honda gcv 160 špatně startuje, 14.4.2017 Ksrburátor má trysku a tu jste zřejmě nevyčistil. V případě, že neznáte kde máte a co vyčistit, nalejte do nádrže větší koncentraci stabilizátoru paliva do 0,5 litru benzínu, odpusťte trošku benzínu z plovákové komory povolením odkalovacího šroubku... celý příspěvek > |
 |
Vari Honda spojka, 11.4.2017 Stahovák se dá udělat, jak je na kliky z jízdního kola. Bacha, ten má jemný závit a bacha na závit v klikovce. |
 |
Vari Honda spojka, 11.4.2017 Já zablokuji píst čepem místo svíčky, otáčím opatrně motorem ve směru chodu až se píst opře o čep. Povolím šroub a do spojky našroubuji trubku. Lehce na ní ťuknu a spojka se uvolní. Je na klínku, tak pozor ať jej neztratíte. WD neuškodí před... celý příspěvek > |
 |
Pila Hitachi CS 33EB maže až moc, 10.4.2017 Málem bych zapoměl, na pile je název DSC 3501 Makita. Zatím za 4 roky řeže pěkně. |
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 10.4.2017 Netřeba tak složitě. U motorů Honda víme, kdo je vymyslel a kdo je vyrábí. Snad nikdo nepochybuje, že dceřinná společnost dodržuje kvalitu značky. Na motoru není in japan, protože je vyroben v dceřinné společnosti. Bez obav si kupujeme in china... celý příspěvek > |
 |
Pila Hitachi CS 33EB maže až moc, 9.4.2017 Teď jste mne dostal, ta moje má také1,7 kW, ale vypadá trošku jinak, jakoby je vyšší. Kupoval jsem ji před 4 roky a od té doby mě pily nezajímají. Mám ji na chalupě, jak se k pile dostanu, opíšu název. Je kovová a nemaže když běží na volnoběh. |
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 9.4.2017 Snad Vy globalisto, na původně americkou kosačku nasadí japonský motor vyrobený v dceřinné společnosti japonského výrobce. Američani do motoru dali svoje know how ty hrozné závity. |
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 9.4.2017 Ono nejde o ruce, jde o hlavu, která ty motory vymyslela. Ta byla japonská a ty ruce mohou být americké v dceřinné společnosti. |
 |
|
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 9.4.2017 Právní forma akciová společnost
NYSE: HMC
Založeno 24. září 1948, Hamamacu
Zakladatelé Sóičiró Honda
Takeo Fudžisawa
Sídlo Japonsko Minato, Tokio, Japonsko
Klíčoví lidé Satoši Aoki (předseda)
Takanobu Ito (CEO)
Oblast... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 9.4.2017 Ty budeš Růženka a probudil ses po 50 ti letech. Je doba, kdy se vyrábí ze součástek na celém světě. Hondu mají pod palcem japonci a já po nich nechci, aby na všem měli vyťukané japan. Mě stačí, že tomu motoru dali duši.
|
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 9.4.2017 Tohle zavání velice nepěknou povahou člověka posměváčka. Kdo nepomlouvá není čech hop ho hop. Honda je japonec a potom dlouho nic. Otočení nezašroubované měrky je příležitost pro posměváčky hop hop hop. |
 |
Jaká je pila dolmar 5105 C?, 9.4.2017 Mám jednu pilu od Makity. Než jsem ji kupoval, tak jsem pročetl několik diskuzních sloupků a jsem si skoro jistý, že pila 6100 ps je profesionál. Máte zřejmě daleko víc zkušeností s pilami, než já, tak mě nechytejte za slovo. Více mám zkušenosti se... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV 160 nejde naštartovať, 9.4.2017 Není zřejmé, jaký olej v motoru GSV teď je. Důležité je, aby mě parametry výrobce motoru a podle teplotních podmínek rozsah použití. V zimě můžete shrnovat sníh, v létě také motor jede. Nebo je součástí kompletu kosačky a požadavky na olej se mění.... celý příspěvek > |
 |