|
Zalévání - rozvod vody, 9.4.2019 na pomale zalievanie 1/2-1 coll staci |
 |
Jdou použít sítě do okna místo nerezového sítka, 4.4.2019 Nejako mi uniká logika. Ak nerezové sito, aby sa dalo použiť, vyžaduje 50 EUR za brusenie plus 10 h osobnej práce, tak mi to príde, že nerezové sito je drahá záležistosť. Darmo je polotovar lacný.
Existuje aj špeciálna filtrácia založená čisto na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Filtracia s variabilnym prietokom, 25.3.2019 Ak spravne citam, tak podla vasej skusenosti compact sieve II ledva stiha filtrovat pri prietoku asi 4600L/h. Hm.. hlavne ze uvadzaju pre maximalnu hodnotu poctivych 15000 L/h.
Co sa tyka poznamky vynechat compact sieve....Nie kazdemu sa... celý příspěvek > |
 |
Filtracia s variabilnym prietokom, 4.3.2019 Compact sieve II urcite prietok do 15 m3 /h neodfiltruje, (klamu), to je pol vedra za sekundu. V pripade spinavej vody sa pory upchaju a prietok sa este znizi. |
 |
Kapková závlaha - prosba o radu, 2.1.2019 Je dobre si spocitat, resp. odhadnut prietok v jednotlivych polohach vetiev zavlahy.
Niekto tu pisal, ze ma predpokladanu spotrebu 700 L/h, co je viac ako 11 L/min. To bude prietok z cerpadla, ale ak ma cerpadlo slaby vykon, tak moze dojst... celý příspěvek > |
 |
Skrápěná filtrace, 19.12.2018 1. By som reagoval na Standu. Bentonit sice obsahuje castice, co maju plochu niekolko sto m2/g, ale nie je to ziaden hightech material. Ide o matros, ktory sa predava za par eur na pytel, bagruje sa a vozi na spracovanie v objeme niekolko m3 a ako... celý příspěvek > |
 |
Koupací jezírko nebo bazén?, 17.12.2018 Na nete som cital - cistenie molitanu pomocou starej odstredivky - zmykacky. Skusal to niekto? |
 |
Navýšení terénu trávníku, 9.10.2018 urobte vo viac krokoch pridavajte 0.5-1 cm piesku. Cena piesok a dovoz. |
 |
Čím vylisovat sirup z rybízu?, 9.10.2018 Neviem ci snekovy... pomalo-otackovy z lidlu je perfekt. Cista robota a z ribizli ako odpad zostane polosuche nic. Vytaznost fantasticka. Je tu niekde aj link s nejakou foto. Mne sa vidi, ze je lepsi ako na rajciny. |
 |
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 21.8.2018 Nepochopili ste to. Jednoducho bohashi aj biouhol zneju pritazlivo. A o tom to je. |
 |
|
 |
Škodí kořenům stromů vzduch ze zavlažovacích drenážních hadic?, 13.8.2018 hadica moze lakat hlodavce. Na konce by som dal skruteny kusok kralicieho pletiva. |
 |
Jezirko 30m3 - fitrace Oase BioTec ScreenMatic2, 3.7.2018 Preco neskusite zo spodnej vypuste urobit si taku fajku z kolienok a rury, ktoru by bolo mozne nastavit do spravnej vysky, aby vam to odtekalo ako treba. |
 |
Co to na těch rajčatech je?, 14.5.2018 Nie je to dobre zaostrene, ale snad Bactericera cockerelli? |
 |
Jaký zádový postřikovač?, 11.5.2018 Skusal uz niekto male elektricke rosice?
Napr. Elektrický ULV rosič/fogger a foukač SM Bure
Nevyhoda, ze maju maly objem kvapaliny a vytvaraju extremne jemnu rosu. Na nejake suspenzie sa asi vobec nehodia. Uvazujem na dezinfekciu mojho... celý příspěvek > |
 |
Napadený Buxus, 11.5.2018 zaklad je postriekat preventivne uz v aprily. Za predpokladu, ze ste vyskyt zaznamenali uz v minulych rokoch. Nespoliehat sa, ze tam nic nevidite. Striekat ked husenice vyrastali mesiac ci dva a ozrali cast plota a vsade je vela pavucin, je neskoro,... celý příspěvek > |
 |