|
Příspěvky uživatele - 174.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čo ako a čím dekorovat, 17.6.2018 Ak sú z ozajstného dreva, teda masívne, dajú sa použit na výrobu dosky stola. Rozne typy noh sa dajú kúpit v bauhauze, alebo v podobnom obchode. Možno aj nejaký truhlár si ich vdačne vezme.
|  | Dekorační koule na tyče, 17.6.2018 Chtěla bych se zeptat, víte někdo, jestli se dají někde sehnat takové ty zahradní barevné koule na tyče, které byly kdysi vidět skoro v každé zahradě? Zdá se mi to nejen hezčí, ale i bezpečnější, když je na konci tyče třeba u rajčat taková veselá... celý příspěvek > |  |
|  | Čičorka pestrá, 17.4.2017 Moc se mi líbí čičorka pestrá, tak jsem si ji koupila a nasadila loni ke klemátisu. Letos na jaře jsem zjistila, že se neuvěřitelně rozrostla. Věděla jsem, že je plazivá, ale že až tak? Má někdo radu, jak ji udržet v určitých mezích? Děkuji.
A... celý příspěvek > |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Ach, lidičky, že se na ten chemickej bordel nevykašlete! Já nedávám nic, jenom na podzim trochu hnojím a máme trávník stejně krásnej jako soused, co dává hnojivo s herbicidem, ne-li hezčí. |  | Pěstování pryšce křížmolistého, 4.1.2015 Mohlo by se skusit posypat zahradu Revirou (REVIRA), je to ekologicke, hryzce to sice nezahubi, ale budou se drzet mimo osetreneho uzemi. A odpuzuje to i krtky. |  | Kocide 2000 okurky, rajčata - špatný pocit s postřiku, 2.1.2015 Ale jde to i be postriku, jenom clovek nesmi byt tak hamizny. Jednou je rok lepsi na tuto plodinu a horsi zase na jinou. Vzdycky to tak bylo, jeden rok se urodilo hodne rajcat, ale skoro zadny svestky, ale my hold dneska chceme vsechno a... celý příspěvek > |  | Serina - celero petržel, 2.1.2015 Serina je dvouletka, ale pokud odriznete kvet, kak rasi dal a dalsi rok taky. Seminka hrozne spatne vzchazi, musi se udrzovat vlhka a prikryt papirem, ale kdyz se uchyti, tak pak roste jako o zavod. V kombinaci s zimni cibuli-seckou mate o zelen do... celý příspěvek > |  | Cibule sibiřská, 18.11.2014 Jeee, to je hezky zaver diskuse. Diky. Cibulomilovnici zahrade zdar!
|  | Cibule sibiřská, 18.11.2014 Skuste male cibulky marinovat v balsamikovem octe, ev. trochu prisolit a prisladit a pak zavarit jako okurky. |  | Nedaří se výsev čehokoliv v pařeništi, 19.2.2014 Nepouzili jste zeminu, ktera byla v minulosti postrikana Roundupem? Tvrdi, ze je 100% odbouratelny, ale neni topravda - uzavira totiz v rostlinach schopnost prijimat ziviny. |  |
|  | Poznáte druh dýňe na fotce?, 21.10.2013 Take mne napadlo, ze to vypada, jako moje tykev olejna, kterou jsem sklidila letos poprve (neni uplne zrala, ale nate uplne umrzli a zahnivali, tak se nedalo nic delat)
Ale chtela bych se take zeptat, duzina z dyne olejne s asi konzumovat neda...... celý příspěvek > |  | Roundup, 22.9.2013 Neberu a nejim! Vetsinu si vypestuji na zahrade plne motylu, berusek a jinych potvurek a ostatni si koupim v bio kvalite a tak podporim lidi, co to s nasi zemi mysli dobre. |  | Roundup, 22.9.2013 Take se vsude- mozne doctete a "doslysite", ze veskere bezne pestovane plodiny od zeleniny, prez obiloviny, kukurici, ci soju maji jenom 20% vyzivove hodnoty a vitaminu jako v letech 70tych minuleho stoleti. Take proto lide jedi a jedi a... celý příspěvek > |  | Roundup, 22.9.2013 Urcite jste mu ten hrasek znicila.
Prectete si, prosim informace na internetu o skodlivosti Roundopu a v zajmu Vaseho zdravi a zdravi Vasi rodiny prestante to pouzivat. Uzavira totiz v bunkach (i v lidskych, ale plizive, pomalu) schopnost... celý příspěvek > |  | Roundup, 22.9.2013 Vyrobek Roundop vyrabi firma Monsanto - podivejte se, co je to za zlocineckou firmu a jak hnusne se chova k zviratum, zemi i lidem. Nevzala byh si od nich nic, natoz ten jed Roundop!!! Poskozuje DNA, imunitu, spusobuje potraty, neplodnost... a...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|