Příspěvky uživatele - 171.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ochránit rostliny a stromy před jarními mrazíky, 15.4.2017
Dávám do fóra aktualní téma pro příští dny. Podle předpovědi, která se snad nevyplní, by se mělo snad ochladit a teploty by v noci a hlavně nad ránem měly spadnout pod bod mrazu. Pokud máte nějaké nápady a nebo zkušenosti -sem s nimi.U nás na jižní... celý příspěvek >
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 27.3.2017
Viděl jsem propíchané stonky rajčat po výsadbě měděným drátkem, má s tím někdo zkušenosti?
Papriky předpěstované pod umělým osvětlením - adaptace?, 27.3.2017
Můžete napsat kolikati wattovou žárovku použiváte a jak to máté sestavený pokud možno foto předem díky.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 21.3.2017
Jaká má být ideální výška sazenic rajčat a paprik těsně před výsadbou v květnu?
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 17.3.2017
Dobrý večer, můžu se zeptat jaký lignohumát používáte a od jakého výrobce, předem děkuji.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 14.3.2017
Tak jsem udělal další pokus. Nainstaloval jsem větráčky z počítacě, napojil na časový spínač a každé dvě hodiny to sepne na 15 minut. Sazeničky to profoukne. Po třech dnech můžu konstatovat že sazeničky už nejsou nahnutý k oknu ale stojí rovně.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika