|
Kotvičnik, 28.10.2017 Dobrý večer, podle dostupnych informací se čaj z kotvičníku ma vařit 20-30 minut |
 |
Kotvičnik, 28.10.2017 Dobrý den. Jak správně sušit kotvičník? Na slunci nebo ve stínu |
 |
|
 |
Jahody, 1.6.2017 Dobrý den.Hnojím na jaře tekutým hnojivem Hoštice jahoda protože jsou na zelene netkance půda písčitá zálivka je malá spíše přírodní déšť kterého je málo.Toto se stalo poprvé, jinak loni a předloni byla ůroda maximální |
 |
Jahody, 31.5.2017  Prosím o radu, co se stalo s dvouletými sazenicemi jahod. Je na nich spousta drobnych plodů které už začínají červenat a už zřejmě nevyrostou |
 |
Zavlažovací hodiny pro samospád, 19.5.2017 Dobrý den viděl jsem je na sbazaru nepoužité |
 |
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 4.5.2017 Tak nevím, ale domnívám se že Previcur se používá proti padání klíčních rostlin a to zálivkou. |
 |
Mráz, 18.4.2017 Dobrý den..Dle aktualit Agrobio je možno předejít mrazovým škodám postřikem mědnatými prostředky 1-2 dny před očekávaným mrazem |
 |
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 6.4.2017 Dobrý den. Mohu se zeptat čím přisvěcujete? |
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 Záleží na velikosti a teplotě okolního vzduchu asi 15-25w.Další dobrá věc sadbovač B-3012 firmy Isolit.Bravo, levnější 628 Kč. |
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 K sehnání v growshopech ale dost drahé 2000Kč |
 |
|
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 Nemám kupovaný vyhřívaný skleníček, stejnou službu mi dělá truhlík opatřený 3mi žárovkami 7,5w E14.Bez něj bych papriky a zvláště chillí nevypěstoval. Na dopěstování používám skleník do skleníku s topným kabelem 200w a termostatem. |
 |
Papriky pro 2017, 18.2.2017 Dobrý den.Inspirován mnoha zdejšími přispěvovateli vysel jsem papriku z vyloupaných semen z marketu. Jaké bylo moje překvapení, když po10 dnech ve vytápěném truhlíku /30st./ani náznak klíčení. Truhlík jsem rozhrabal a zjistil že všechna semena jsou... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 16.10.2016 Dobrý den. Paprika Rodrigo bohužel v nabídce AEV-Vs není a ani jinde jsem ji nenašel i když paprik tam mají habaděj |
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016 Moje domneka je že se to ovlivnit nedá asi se to šíří vzduchem.nejsem přítelem chemie asi jsou postřiky viz vlákno bílá sklerociová hniloba |
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016 Dobrý den. Bílá hniloba česneku to je prevít.Bojuji s ní několik let a je to marný, je to marný, Střídám stanoviště.desinfikuji dusíkatým vápnem, mořím sadbu, zalévám Gliorexem.sázím skoro až v zimš. Každý podzim si říkám už ho nebudu sázet.Přitom... celý příspěvek > |
 |