|
Příspěvky uživatele - 86.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Systém zalévání zahrady, 25.4.2025 Dovrý den.
Mám zahradu cca 40m dlouhou. Budu zalévat zeleninu, stromky a pod. Automatická kapková závlaha + ruční. Mám nádrž v zemi cca 5000l. Čerpadlo LEO LKS-1102SE a čerpadlo Güde GFP 5201.Muj navrh: Do nádrže v zemi dat... celý příspěvek > |  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 4.4.2017 pokud neseženu TIGa tak budu asi takto řešit. Když jsme u toho teploměru, kde jej ideálně umístit. A vůbec jaký teploměr zvolit? |  |
|  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 3.4.2017 Díky, moc tam toho není, nicméně i já se přikláním k řešení odkalovače fiknout :) teď už jen najít někoho, kdo mi to udělá. TIG nemám abych to spojil zpět. |  | Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?, 30.3.2017 Dobrý den, psal jsem již na deslik, bylo mi doporučeno hodit i sem. V závalu nadšení a amatérství jsem si koupil koloni viz níže. Takže prosím nekomentujte mou začátečnickou chybu, nicméně bych z ní rád dostal nějaký rozumný výsledek. Možná je vše v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|