Příspěvky uživatele - 173.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Grundfos - tlakový spínač, 24.6.2008
Dobrý den, přestal mi fungovat tlakový spínač Grunfos PC 22.Někdy zůstane seplí a čerpadlo neustále běží.Nemáte někdo zkušenost s touto závadou, zda se to dá nějak opravit nebo budu muset zakoupit nový spínač?
Vrba smuteční, 16.6.2008
bohužel rozdíl mezi smuteční vrbou a obyčejnou nevím, nám při koupi bylo řečeno, že jde o vrbu smuteční.
Vrba smuteční, 16.6.2008
Moc děkuji za infornaci.
Vrba smuteční, 13.6.2008
Dobrý den, zasadili jsme vrbu smuteční, vyrašili nám kočičky a ze spodu kmene i po jeho stranách nám vyrostli zelené výhonky, prosím o radu, zda výhonky nechat růst a nebo je odstranit, předem moc děkuji.
Husqvarna R 152SVH-BBC, 26.5.2008
Sekačka má motor Honda, zadní náhon i patřičnou sílu.A to jsou dobré předpoklady do svahu, ale určitě má i své hranice.
Husqvarna R 152SVH-BBC, 9.5.2008
Tak jsem dneska poprvé vyrazil s tímto novým strojem do terénu.Byla to paráda, střídal jsem výšky sekání, boční kryty do koše, vyhazování ven, mulčování vše je super.Ano traktor by byl pohodlnější na tuto plochu, ale jsme mladý chata je v rozumném... celý příspěvek >
Bude stačit sekačka?, 6.5.2008
Chci poděkovat všem za názory a po zvažování jsem dnes zakoupil sekačku z řady Husqvarny R 152SVH-BBC.Doufám, že mne čekají jen příjemné okamžiky při práci s tímto strojem.Přeji Všem dobrou sezonu při chalupaření či chataření.
Husqvarna R 152SVH-BBC, 5.5.2008
Měl jsem na mysli plochu na jeden zátah.Většinou se uvádějí velikosti ploch doporučené k sekání a tady u této sekačky jsem se zatim nedopídil této informace.
Bude stačit sekačka?, 4.5.2008
Prosim není tajemství, jaký tip sekačky máte pane inženýre_
Byl jsem informován, že na tuto plochu by byl již aktuální traktůrek, ale po přečtení některých debat zde je cenová relace kvalitního traktůrku pro mne vysoká.Proto zítra chci zakoupit sekačku od Husqvarny.Mam v místě jejich prodejnu v případě... celý příspěvek >
Je to tak, že tato sekačka tyto metry zvládne?
Husqvarna R 152SVH-BBC, 4.5.2008
Má někdo zkušenost s touto sekačkou?Jak velkou plochu je schopna posekat?Díky za odpověď.
Bude stačit sekačka?, 3.5.2008
Dobrý den, mám dotaz ohledně sekání sekačkou plochu cirka 3000 m2.Bohužel traktůrek je příliš drahý a tak se pokouším zjistit zda mi tuto plochu poseká Husqvarna R 152 SV nebo případně jiná sekačka.Děkuji za každý názor jsem amatér, ale určitě jsem... celý příspěvek >
Stačí Rider?, 2.3.2008
Dobrý den, máme zahradu o velikosti necelých 4000m2. Je tam asi 15 ovocných stromů, mírný svah až rovina. Zvládl by to nějaký rider nebo šetřit a pořídit traktůrek? Děkuji
traktůrek, 17.5.2007
Je pravda,že oba traktůrky jsou cenově dostupnější než některé profi stroje,ale finanční stránka je rovněž jeden z důležitých aspektů při rozhodování.A tak člověk hledá cenový kompromis,i když to mnohdy jde velmi špatně.No snad zde najdu nějaké... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika