|
Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 Konvalinko, pristi rok to jiste klapne :))
Alespon ty stromky jrasne narostou, jako loni. Zdenek |
 |
Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 Ja je mam prave taky male kdyz do nich prsten lehce tuknete upadnou :(tak snad pristi rok. Doufejme ze alespon ty merunky budou. Kioto se uz rozviji leskora asi az zitra. Zdenek |
 |
|
 |
Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 U nas bylo - 22 holomeaz. Asi to ale stacilo. Jsou to mlade stromky treti sezona. Loni jsem se tesil na ochutnani ale zmrzlo to v kvetu. Letos to zmrzlo v pupenech. Ach jo. Zdenek slavkovsko |
 |
Rozkvétání 2017 M+B, 1.4.2017 Cetl jsem jak vetsine nakvetaji broskone. Moje jsem nejak zvlast nezkozmal ale viditel e se oupeny nenalevaly. Dnes jsem se podival poradne a jsem zdesen. Na redhaven chresthavwn a venusce je na kazde cca 10 poupat. Vymrzly nejspis kvetni pupeny.... celý příspěvek > |
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2017 Nebylo by lepe zalozit tema "rozkvetani merunek v roce 2017"? Jinak nasazeno meji pekne tak snad letos poprve ochutnam svoje vypestky. Zdenek |
 |
Odrody ostruziny - cernice, 3.3.2017 Take jsem se pro Navaho rozhodl. Zasadil jsem ho loni na podzim. Zdenek |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 25.2.2017 Tak jsem se chtel jit podivat na ty angresty, ale to bych mohl jedine s gumakama ☺ Travu kolem nich budu sazet na jare. Zajdu tam zitra z rana, pokud bude primrzlo. Zdenek |
 |
Sekacka hecht nebo alko, 11.2.2017 Mel jsem ji zatim jednu sezonu. Kos jsem nikdy uplne naplnit nenechal pak se trava trousila pri vyndavani kose. Za me jsem s ni spokojen maji ji i dva sousedi a taky bez problemu. |
 |
Sekacka hecht nebo alko, 11.2.2017 Z hlavy nevim cca 50cm? Ale nasel jsem model tak si to muzete dohledat stiga combi 48s Zdenek |
 |
Namrznuta bobkovisen, 11.2.2017 Mam jednu a dopadla stejne -21 °C jen to byl holomraz taze nemam ani ty spodni listy zeleny😩 Zdenek |
 |
|
 |
Sekacka hecht nebo alko, 11.2.2017 Rodice maji Hecht s BS motorem. Taky jsem o ni uvazoval ale nakonec jsem loni koupil Stigu a je to lepsi volba. Zdenek |
 |
Střih Nektarinek, 8.2.2017 Jirko muzu se Vas zeptat v cem je nektarinka narocnejsi oproti broskoni? Ptam se proto ze mam 2letou Venusku tak abych se pripravil. Diky Zdenek |
 |
Kadeřavost - postřik dnes?, 2.2.2017 Tak jasne ze bych to chtel. Je to jen o penezich :) obec mi to chtela prodat jako ornou pudu, ale nekdo v zastupitelstu podotkl ze si tim zvysim hodnotu domu s pozemkem a hned se cena vysplhala 3x tolik. Zdenek |
 |