|
Příspěvky uživatele - 216.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vířivka, 11.3.2020 Jsem mladsi o tricet let a virivku uz nechci ani videt. Tedy tu nafukovaci.
Zkusenosti prachbidne, po dvou letech provozu se docista rozpadla. Zadarmo draha. Jeste ze nikdo neutrpel uraz elektrickym proudem. |  | Jak vypudit krtka, 15.10.2019 To bohužel mají. Soused napravo má neudržovanou, zpustlou zahradu, soused nalevo trávník a uštěkaného pejska. A my uprostred, mimo trávníku a velké terasy 8 záhonů kde se snažíme pěstovat všechno možné. Záhony zavlažované, spousty žížal. Těm krtkům... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vypudit krtka, 14.10.2019 U nás nory po úspěšně odchyceném krtkovi obsazují křečci, a to si člověk nevybere. Krtek všechno podrývá, ničí výsadbu i vzrostlé okurky, křeček zase ožere na co přijde. Ale na rozdíl od krtka se dobře chytá, past Super cat s návnadou slaví úspěchy a... celý příspěvek > |  | Vietnamská okurka, 11.9.2019 To je lagenárie obrovská, používejte jí stejně jako cukety, mladá se dá jíst jako okurka. |  | Pestovali jste okru?, 8.9.2019 Zkuste koupit roubovaný lilek Madonna, každý rok z něj sklidím nejméně dvacet velkých plodů, z neroubovaných do deseti.
Volně na záhoně nebo velkém květináči.
Hannah |  | Vietnamská okurka, 6.9.2019 Ten bílý film je vosk díky kterému tykev vydrží i rok ve stejné kvalitě! |  | Pestovali jste okru?, 6.9.2019 Okru jsem zkoušela vysévat několikrát, ale nikdy mi nevzešla.
Letos jsem tedy s velkou slávou zakoupila šest rostlin v Brně u Brabce. Cedulka hlásala: okra-ibišek jedlý.
Rostlinky byly bujné, květy pěkné, úroda hojná, ALE!
Nedalo se to jíst,... celý příspěvek > |  | Ma vyznam vrublovat /roubovat/ uhorku na tekvicu ked chcem uhorky pestovat vonku v zahrade?, 12.5.2019 Co se týká roubované zeleniny: Rajčata - u mě zbytečně, plodí jak zběsilé i bez roubování, nevidím rozdíl. Okurka - zpočátku ok, rychlý start, ale podnož pravidelně vyrazí a přeroste okurku, místo ní plodí dýně.. Já bych to sice poznala v počátku,... celý příspěvek > |  | Pozná krtek past?, 24.4.2019 Svatá pravda, do trubkové pasti jsem za 7 let nechytila jedineho krtka, jedině stará známá klešťová past slaví každoroční úspěch! |  | Pichlava salátovka. Nepoznáte ji někdo?, 19.2.2019 Loni jsem ji pěstovala poprvé, zakoupena pod názvem Southern Delight F1, má to být uznávaná japonská odrůda. V Brně u Brabce měli sazeničky pod názvem dračí okurka, asi to bude stejný typ. Spokojenost veliká, ostatní okurky dávno zkosila plíseň, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Ploštice Pozemka obecná? likvidace z pozemku, 3.10.2018 Pozemek prodejte a zůstaňte v paneláku. Hmyz zcela nezlikvidujete ani v novém domě kde je obývák propojený se zahradou.. natož v karavanu uprostřed přírody 🙈
Hannah |  | Semena z Asie - neklíčí - likvidace na celnici?, 23.3.2018 Já si každoročně vozím semena z Vietnamu, klíčivost je prakticky stoprocentní, převážím je normálně v kufru.
Hannah |  | Jak vypudit krtka, 20.6.2017 Vibrační deska, to zní zajímavě! Jedna z mála věcí co jsem ještě nezkusila! Jen ta cena.. nejlevnější za 8.000 kč.. |  | Jak vypudit krtka, 24.5.2017 Ano, nápodobně :D Nezabral ani karbid, solární plašiče, nejrůznější kuličky a páchnoucí směsi.. Velkou naději jsem vkládala do trubkové pasti, ale zatím žádný úspěch. Proč, to jsem pochopila při odchytu jednoho exempláře do klešťové pasti, byl tak... celý příspěvek > |  | Jak vypudit krtka, 23.5.2017 Zkusila jsem snad všechny dostupné pasti a odpuzovače tohoto tvora, jedine co občas zafunguje je ta nejlevnejsi klešťová past z Obi za 58kč.
Napadlo mě prolít mu chodby směsí pepře a nejostřejší feferonky.. ze zoufalství. Devastuje nám zahrádku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|