|
Příspěvky uživatele - 104.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata uvadla, 18.6.2017  Dobrý den vespolek,
já drobná rajčata pěstuji minimálně na 2 výhony, hlavně ve skleníku, protože mají obvykle bujný vzrůst a nemusím je tak brzo zaštipovat (Black opal, Rosella, Mandat).
Mám na vás ale jiný dotaz, pěstujete někdo... celý příspěvek > |  | Výsadba do skleníku, 27.3.2017 U nás (Příbramsko) -3, ale ve skleníku vše přežilo. Rajčata jsem přikryla kýblem, přes to dala netkanou textilii. Měřila jsem čidlem teplotu pod kýblem, tam bylo min 9 a ve skleníku -1,5.Marie |  |
|  | Rajčata 2017, 23.3.2017 Loni jsem dělala u některých vlastní semena, ale nešla jsem na to asi správně, nepřikrývala jsem květy. Zdá se mi, že Zlatava z vlastních semen je nějaká divná, neuspořádaná, tak porovnám s originálem. Letos to udělám po vašem vzoru, natáhnu pytlíky... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 23.3.2017  Dobrý večer všem, tak těch 300 sazenic rajčat a 150 sazenic paprik mám nahoře v podkroví, které se využívá hlavně pro vnoučata. No a když skutečně přijedou, to je potom horší, to musím sazenice sestěhovat, přece jenom mám vnoučata raději. Zatím mám v... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 22.3.2017  drobná dávám ke vchodu |  | Rajčata 2017, 22.3.2017  dalsí |  | Rajčata 2017, 22.3.2017  další |  | Rajčata 2017, 22.3.2017  další foto |  | Rajčata 2017, 22.3.2017  Dobrý večer Lenko, já si nemohu pomoc a vždy do toho skleníku dám víc, tak na každé straně 12 sazenic, každé má svou tyčku.Ze začátku je to džungle, ale potom postupně odtrhávám listy od spodu a pěstuji na jeden výhon.Jenom ke konci ty drobné pustím... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 22.3.2017  Také jsem nevydržela a 20.3. vysázela do skleníku 6 rajčat(mandat, cour di bue, indigo rose) a nějaké balkonové do truhlíku a převislé do květináčů.Sazenic mám docela hodně, zase jsem to přehnala(cca 300ks), když nevydrží, dám další.Ale předpovědi... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|